velibrum 12 Opublikowano 22 Lipca 2012 Zapraszam wszystkich profesjonalistów, osoby działające w branży pirotechniki oraz zwykłych miłośników fajerwerków, na I Oficjalną Prezentację Fajerwerków firmy EFEKT CHEŁM. Prezentacja odbędzie się 1 sierpnia w Chełmie, powitanie gości będzie mieć miejsce w siedzibie firmy, przy ul. Potockich 10, natomiast prezentacja efektów będzie mieć miejsce ok. 2 km dalej. Oprócz przestrzelenia nowości 2012 dopiero co przybyłych z Chin, odbędzie się demo show na systemie EXPLODE. Zapraszam do odwiedzenia firmy EFEKT 1 sierpnia, postaramy się przygotować dla Was ciekawy wieczór! Mapka znajduje się pod adresem:http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc=Che%B3m%2C+Potockich+10 Film reklamowy:http://www.youtube.com/watch?v=a32OELA5uNg Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 23 Lipca 2012 Vel szkoda, że to w tygodniu jest. Chętnie bym sie przejechał aby zobaczyć ten wasz system Explode. Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 23 Lipca 2012 Pamiętaj że cała branża piro najczęściej weekendy ma bardzo pracowite Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 23 Lipca 2012 Pamiętaj że cała branża piro najczęściej weekendy ma bardzo pracowite No racja Zapomniałem. Właśnie szykuję urlop na 1 Sierpnia ciekawe czy mi podpiszą. Zobaczymy Cytuj
velibrum 12 Autor Opublikowano 23 Lipca 2012 Wszystkich chętnych proszę o kontakt na maila: pawel@efektchelm.pl - wyślę wtedy oficjalne zaproszenie z wszystkimi potrzebnymi informacjami. Cooli - przemyśl to dobrze, prędko drugiej prezentacji nie będzie Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Dziękuję wszystkim za mile spędzony czas. Podróż umęczyła ale wieczór i noc to wszystko wynagrodziła. Piękne kostki i one rowy. Piękna prezentacja Explode II no i I która już niedługo będzie w moim posiadaniu Więcej napisze nasz nadworny pirotechnik a ja na dzień dobry klepne prezentacje możliwości systemu Explode II No i najważniejsze, że bagażnik się zapełnił. Cytuj
Arturo 15 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Dziękuję wszystkim za mile spędzony czas. Podróż umęczyła ale wieczór i noc to wszystko wynagrodziła. Piękne kostki i one rowy. Piękna prezentacja Explode II no i I która już niedługo będzie w moim posiadaniu Więcej napisze nasz nadworny pirotechnik a ja na dzień dobry klepne prezentacje możliwości systemu Explode II No i najważniejsze, że bagażnik się zapełnił. Jeżeli tak wygląda "oficjalna prezentacja możliwości" to zakładam że podobny film nakręcili autorzy METEORA... Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Jeżeli tak wygląda "oficjalna prezentacja możliwości" to zakładam że podobny film nakręcili autorzy METEORA... Czekam na te prezentacje Meteora o których mówisz Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Jeżeli tak wygląda "oficjalna prezentacja możliwości" to zakładam że podobny film nakręcili autorzy METEORA... Meteora może nie, ale na RF32B + sekwencery Kingdoma da się tak samo, albo i lepie strzelić W sumie to na 3 RF32B + radiomodem do lapka to samo strzelę. Koszt takiej konfiguracji to ok 4500 zł fps Cytuj
velibrum 12 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Dziękujemy wszystkim gościom za przybycie i możliwość spędzenia fajnego wieczoru, w co prawda wąskim, ale jakże zacnym gronie. Cooli - dzięki za przybycie - miło było Cię gościć, mam nadzieję, że spodobają Ci się one rowy Fps, póki co to jakoś się nie popisałeś tą swoją chińszczyzną, ale życzę powodzenia w stworzeniu czegoś podobnego. Masz okazję udowodnić swoją rację na którymś ze swoich pokazów Do wypowiedzi Arturo nawet się nie odniosę, bo o jego "profesjonalnych systemach" już krążą legendy Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Dziękujemy wszystkim gościom za przybycie i możliwość spędzenia fajnego wieczoru, w co prawda wąskim, ale jakże zacnym gronie. Cooli - dzięki za przybycie - miło było Cię gościć, mam nadzieję, że spodobają Ci się one rowy Fps, póki co to jakoś się nie popisałeś tą swoją chińszczyzną, ale życzę powodzenia w stworzeniu czegoś podobnego. Masz okazję udowodnić swoją rację na którymś ze swoich pokazów Do wypowiedzi Arturo nawet się nie odniosę, bo o jego "profesjonalnych systemach" już krążą legendy Mi chodziło raczej o to, że trochę się na tym demo zawiodłem. Wiadomo, że to są koszty, ale oparcie sekwencji na 3 punktach to trochę mało, moim zdaniem. Poza tym tylko 1,5 min to za krótko, żeby to odnieść do warunków bojowych. Do synchronizacji i wykonania nie mam żadnych zastrzeżeń, bo wyszło perfekt, ale takie demo niewiele mówi o systemie. Tak jak napisałem wyżej tej skali realizację (1,5 min. i ok 60-70ch) spokojnie da się strzelić na RF32B i 3-4 sekwencerach Kingdoma, koszt tej konfiguracji to ok 2500 zł.fps Cytuj
Arturo 15 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Mi chodziło raczej o to, że trochę się na tym demo zawiodłem. Wiadomo, że to są koszty, ale oparcie sekwencji na 3 punktach to trochę mało, moim zdaniem. Poza tym tylko 1,5 min to za krótko, żeby to odnieść do warunków bojowych. Do synchronizacji i wykonania nie mam żadnych zastrzeżeń, bo wyszło perfekt, ale takie demo niewiele mówi o systemie. Tak jak napisałem wyżej tej skali realizację (1,5 min. i ok 60-70ch) spokojnie da się strzelić na RF32B i 3-4 sekwencerach Kingdoma, koszt tej konfiguracji to ok 2500 zł.fps to samo miałem na myśli... jak na taką firmę wypadało by zrobić coś więcej i naprawdę pokazać możliwości sprzętusystem może być fajny tylko trzeba to pokazać Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Panowie trzeba było tak napisac w od razu a nie marudzić. To było Demo Show stworzone podczas poznawania systemu dobór materiałów i programowanie odbywało się podczas prezentacji tego systemu w siedzibie firmy. Mieliśmy do dyspozycji systemy Explode I (3 skrzynki) oraz 3 systemy Explode II + do każdego po 2 panele x 24 cue doczepiane do każdej skrzynki 60CUE. W siedzibie testowalismy na sucho robiąc programy i testując system na sucho. Później stworzylismy krótkie demo show które na koniec po prezentacji produktów zostało strzelone. Jak wrócę po ciężkim weekendzie to umieszczę filmiki z prezentacji 41 produktów i zobaczycie jakie pozycje weszły na rynek. Ja osobiście zakupiłem kilka rodzajów OR i kilka kostek już sobie upatrzyłem. Vel będziesz jakieś filmiki z prezentacji wcześniej dawał? Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Panowie trzeba było tak napisac w od razu a nie marudzić. To było Demo Show stworzone podczas poznawania systemu dobór materiałów i programowanie odbywało się podczas prezentacji tego systemu w siedzibie firmy. Mieliśmy do dyspozycji systemy Explode I (3 skrzynki) oraz 3 systemy Explode II + do każdego po 2 panele x 24 cue doczepiane do każdej skrzynki 60CUE. W siedzibie testowalismy na sucho robiąc programy i testując system na sucho. Później stworzylismy krótkie demo show które na koniec po prezentacji produktów zostało strzelone. Jak wrócę po ciężkim weekendzie to umieszczę filmiki z prezentacji 41 produktów i zobaczycie jakie pozycje weszły na rynek. Ja osobiście zakupiłem kilka rodzajów OR i kilka kostek już sobie upatrzyłem. Vel będziesz jakieś filmiki z prezentacji wcześniej dawał? Jakby vel napisał... to od razu zmienia postać rzeczy. Teraz mogę powiedzieć, ze faktycznie była to demonstracja z prawdziwego zdarzenia, gdyż nie ma lepszego demo niż dopuścić użytkowników do systemu.fps Cytuj
velibrum 12 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Film z pokazu Explode v. II w lepszej jakości:http://www.youtube.com/watch?v=taHuaPAvByoFilmy pojedynczych produktów oczywiście też będę wrzucać, tyle że nie z mojej kamery (trafiła mi się trefna płytka), tylko z firmowego Canona. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi