Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli ktoś mieszka w Warszawie/okolicach to polecam biuro handlowe tego importera (w Warszawie, przy ulicy Połczyńskiej). Jak się dowiaduję (dzwoniłem tam) można kupować tam detalicznie. Dla przykładu paczka Piccolaków kosztuje 60 groszy.
W razie czego, można tam zadzwonić i dowiedzieć się o dostępności oraz cenach danych produktów. Hurtownia czynna od poniedziałku do piątku.

Opublikowano

Jakbym mieszkał w Warszawie na pewno bym tam pojechał to nadal moja ulubiona firma :D a cena taka piccolaków jak koło mnie w Rzeszowie w ekoplaście :D czyli też 60gr. :P

Opublikowano

Ja muszę się wybrać do tej hurtowni. Może jak dużo kupie stuffu, to taniej sprzedadzą... :wink:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W Lublinie też jest biuro handlowe hesti. Ciekawe czy ceny też tam mają hurtowe.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Ja muszę się wybrać do tej hurtowni. Może jak dużo kupie stuffu, to taniej sprzedadzą... :wink:

Byłem w mniejszej hurtowni, to tam za paczkę piccolo brali 1,50 :roll:

Dobre i to :-) na na kramach to przeważnie są po 3zł,a po 2 zł to ciężko się załapać :-(
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Będę tam nie długo jechał zobaczyć po ile są achtungi hestii i jedno pytanie bo na www.vitis.pl są pokazane rzymskie ognie kaliber 3 cale i czy tam można kupić takie rzymskie ognie? Pytam bo niewiem czy trzeba mieć jakieś pozwolenie a jeśli można kupić to ile by około taki kosztował?

Opublikowano

na taki sprzęt bez licencji się nie obędzie , a więc jeśli nie jesteś zawodowym pirotechnikiem to zapomnij

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Dzisiaj tam byłem :grin: .Trochę kupiłem : HE0208 :twisted: ,HE0507,
2xHE0958,2xKL510B,K0203,HE0015,HE0317,HE0316,HE113,HE0186.Za wszystko zapłaciłem 73.80.Wchodzi się do budynku i jest olbrzymie biuro gdzie po prawej stronie są fajerwerki.Wybiera się co się chce.Pan wszystko z magazynu przynosi i daje pudło na fajerwerki.Pani wypisuje kartke co ile kosztuje wstawia pieczątke na kartke i już.Jest też wada to znaczy taka że w listopadzie po ok 5 już nie sprzedają detalicznie ponieważ pakują w kartony i do marketów np Auchan (fart że 2 pojechałem :grin: ).Ogólnie jest dużo towaru.Bardzo polecam.Zdjęcie.Słaba jakość bo komórką robione.Sry że zdjęcie a nie link ale pierwszy raz korzystałem z imgshacka i niewiem jak dać link do zdjęcia zamiast zdjęcia.

d624uv7.jpg[/url][/img]

Opublikowano

Ile zapłaciłeś za Achtungi? U mnie pamietam paczka szła za 5,50 bodajże...

Opublikowano

Tutaj 6zł choć w cenniku który ściągnąłem jest po 4zł.Ale 1zł za achtunga to mi się wydaje że tanio.Na straganach chcą po 3zł od sztuki :neutral: .

Opublikowano

Fakt, cena jest naprawde dobra. Nie ma sensu kupowac duzych achtungów gdyż hukiem prawie sie nie różnia. Dobra oferta.