Albsup 0 Opublikowano 3 Lutego 2007 Jeśli ktoś mieszka w Warszawie/okolicach to polecam biuro handlowe tego importera (w Warszawie, przy ulicy Połczyńskiej). Jak się dowiaduję (dzwoniłem tam) można kupować tam detalicznie. Dla przykładu paczka Piccolaków kosztuje 60 groszy. W razie czego, można tam zadzwonić i dowiedzieć się o dostępności oraz cenach danych produktów. Hurtownia czynna od poniedziałku do piątku. Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 3 Lutego 2007 Jakbym mieszkał w Warszawie na pewno bym tam pojechał to nadal moja ulubiona firma a cena taka piccolaków jak koło mnie w Rzeszowie w ekoplaście czyli też 60gr. Cytuj
Albsup 0 Autor Opublikowano 3 Lutego 2007 Ja muszę się wybrać do tej hurtowni. Może jak dużo kupie stuffu, to taniej sprzedadzą... Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 15 Lutego 2007 W Lublinie też jest biuro handlowe hesti. Ciekawe czy ceny też tam mają hurtowe. Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 6 Marca 2007 Ja muszę się wybrać do tej hurtowni. Może jak dużo kupie stuffu, to taniej sprzedadzą... Byłem w mniejszej hurtowni, to tam za paczkę piccolo brali 1,50 :roll: Dobre i to :-) na na kramach to przeważnie są po 3zł,a po 2 zł to ciężko się załapać :-( Cytuj
saper 0 Opublikowano 15 Lipca 2007 Będę tam nie długo jechał zobaczyć po ile są achtungi hestii i jedno pytanie bo na www.vitis.pl są pokazane rzymskie ognie kaliber 3 cale i czy tam można kupić takie rzymskie ognie? Pytam bo niewiem czy trzeba mieć jakieś pozwolenie a jeśli można kupić to ile by około taki kosztował? Cytuj
cavasss 0 Opublikowano 15 Lipca 2007 na taki sprzęt bez licencji się nie obędzie , a więc jeśli nie jesteś zawodowym pirotechnikiem to zapomnij Cytuj
saper 0 Opublikowano 2 Listopada 2007 Dzisiaj tam byłem :grin: .Trochę kupiłem : HE0208 :twisted: ,HE0507,2xHE0958,2xKL510B,K0203,HE0015,HE0317,HE0316,HE113,HE0186.Za wszystko zapłaciłem 73.80.Wchodzi się do budynku i jest olbrzymie biuro gdzie po prawej stronie są fajerwerki.Wybiera się co się chce.Pan wszystko z magazynu przynosi i daje pudło na fajerwerki.Pani wypisuje kartke co ile kosztuje wstawia pieczątke na kartke i już.Jest też wada to znaczy taka że w listopadzie po ok 5 już nie sprzedają detalicznie ponieważ pakują w kartony i do marketów np Auchan (fart że 2 pojechałem :grin: ).Ogólnie jest dużo towaru.Bardzo polecam.Zdjęcie.Słaba jakość bo komórką robione.Sry że zdjęcie a nie link ale pierwszy raz korzystałem z imgshacka i niewiem jak dać link do zdjęcia zamiast zdjęcia.[/url][/img] Cytuj
chris 0 Opublikowano 2 Listopada 2007 Ile zapłaciłeś za Achtungi? U mnie pamietam paczka szła za 5,50 bodajże... Cytuj
saper 0 Opublikowano 3 Listopada 2007 Tutaj 6zł choć w cenniku który ściągnąłem jest po 4zł.Ale 1zł za achtunga to mi się wydaje że tanio.Na straganach chcą po 3zł od sztuki :neutral: . Cytuj
chris 0 Opublikowano 3 Listopada 2007 Fakt, cena jest naprawde dobra. Nie ma sensu kupowac duzych achtungów gdyż hukiem prawie sie nie różnia. Dobra oferta. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi