Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podasz mi wymiary tej wyrzutni ? ;)

Opublikowano

Podasz mi wymiary tej wyrzutni ? ;)

A p jakiego ci wymiary? Zwykły, standardowy wachlarz 10sh. ot co. Na oko ok 60 cm długości, 25 wysokości i 3,5 grubości.

fps
Opublikowano

A p jakiego ci wymiary? Zwykły, standardowy wachlarz 10sh. ot co. Na oko ok 60 cm długości, 25 wysokości i 3,5 grubości.

fps

Ok. Dzięki ;)
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

lepiej to wali od fp3 new bo nie wiem czy brać to do pokazu czy zrobić karabin 60szt fp3 new?

Opublikowano

lepiej to wali od fp3 new bo nie wiem czy brać to do pokazu czy zrobić karabin 60szt fp3 new?

Bs-101 to wachlarz z efektem salute, a FP3/N to petardy. Nie ma co porównywać.
  • Like 1
Opublikowano

Chodzi o porównanie huku nie efektu wizualnego, naziemnego czy podniebnego bo tu oczywiście bs wygra.
Miałem wizję puszczenia na końcu serie bardzo wielu wybuchów.Efekt wizualny nie ma w tym momencie dla mnie znaczenia.
Ktoś miał bs101 i mógłby dać jakiś obraz porównania lub opinię?Nie interesuje mnie tutaj też kwestia oszczędności.
Miał być po prostu szał 5-6 wachlarzy lub bardzo wielkie karabinki z fp3 new , aukustyka danego mi miejsca(echo) w sylwestra aż mnie prosi o to...
Wiem że zarówno bs101 i fp3 new zdecydowanie głośniej wali niż zwykłe wyrzutnie, dlatego zaczyna się dylemat bo nie chcę na próżno robić zakupów.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo dobry one row na zakończenie małego jak i dużego pokazu. Ciekawie by wyglądało z jw1000 piękny efekt jw1000 + głośny huk z Bs-101

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

taniefajerwerki.pl

były po 39 zł a teraz już jest inna cena. Promocyjna ale większa niż była. Ogólnie ostatnio podwyżki były i lipa