luxor 2 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Ma ktoś może jakieś namairy na lokum w Gdańsku blisko SKM dla dwóch osób? Może być całe mieszkanie lub pokój. Max 550 zł z opłatami (na głowę). Na razie mamy awaryjny pokój, ale aż w Gdyni i to trochę daleko do PG. Szukałem już sporo i co możliwszego to już zajęte. Będę bardzo wdzięczny za jakieś info.
ckpmartini 0 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 hmmm popytam znajomych czy nie mają czegoś jak coś to dam znać. Jeśli będziesz szukać na własną rękę to powiem ci że zatrzymaj się w Wrzeszczu wtedy masz blisko skm, pkp, pks różnego rodzaju galerie Manhattan kino basen i wiele wiele innych rzeczy. Dobre też jest Przymorze albo sam Gdańsk Główny. Osobiście sam mieszkałem w Wrzeszczu i za 2 lata chcę tam wrócić bo zakochałem się w tym mieście
FireGorek1 2 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Osobiście też popytam i zgadzam się z poprzednikiem.wrzeszcz jest wyśmienitym miejscem do zamieszkania, wszędzie blisko (dworce,skm,autobusy,tramwaje,cetra handlowe)
luxor 2 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Dzięki wszystkim za pomoc, ale chyba już coś będę miał ( w czwartek jadę podpisać umowę więc powinno być ok )
ckpmartini 0 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 No to dobrze A i pamiętaj żeby nie wychodzić wieczorami na niektóre ulice sam bo może być niezły kwas
luxor 2 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Wszędzie tzeba uważać, czy zadupie czy duże miasto można się nadziać, ale dzięki za radę
ckpmartini 0 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 no tak ale uwierz mi że są uliczki w Gdańsku gdzie jak nawet idziesz dużo osobową ekipą to możesz się nadziać na niezłą kose
ckpmartini 0 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 heh pamiętam jak na Jarmarku św Dominika jakieś 2 lata temu patrze a jakiś 3 dresów idzie na takich 2 kolesi i zaczynają się lać a jakieś 10m od nich 3 policjantów stoją i udają że nic nie widzą babka do nich podeszła i mówi czy nie widzą że tam się leją a oni a no faktycznie a drugi dodał nie no troszkę się poszarpią i pójdą XD dopiero zareagowali jak jeden leżał na ziemi i okładali go XD
Rekomendowane odpowiedzi