Bebzon 2 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 CześćJak w temacie planuję kupić już jakieś wyzutnie moździerze i nei wie mgdzie to trzymać.Mieszkam w bloku myślałem nad piwnicą ale tam jest zazwyczaj mokro i wilgotno w domu może być zaś za ciepło co doradzacie?? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mantis 423 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 W domu na pewno nie masz za ciepło. Myślę, że większość ludzi z forum trzyma fajerwerki w szafie, albo ułożone gdzieś pod ścianą. Z resztą piwnica też nie jest zła. Jeśli nie masz w niej aż takiej wilgoci, żeby zostawiało skroploną parę na słoikach z ogórkami, to nie powinieneś mieć obaw. Byłem w hurtowni, która trzyma fajerwerki na paletach w garażu bez podłogi i jakoś wszystko normalnie odpalało, nic nie było zawilgocone. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Fajerwerków nie da sie w ten sposób zawilgocić ani przesuszyć I to tyle w temacie, dopóki nie wrzucisz fajerwerków do wody albo nie położysz w baaaardzo gorącym miejscu. To nic im nie grozi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 capensis 12 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Jak się boisz, to daj do piwnicy i owiń paczki folią strech tak jak ja robie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JacuQM 122 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Ja trzymam zawsze pod łóżkiem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrArlo12 1 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Trzymaj u siebie w pokoju gdzie jest tylko wolne miejsce.. temperatura będzie im odpowiadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piter2599 5 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Nawet i na szafce mogą być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Ja mam na szafce w moim pokoju juz 3 raz z rzędu i nic mi się nic stało nie zwilgociały ani nic Pozdrawiam endriu123457 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JMJ Pirfotechnics 7 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Proszę nie dodawać więcej odpowiedzi pt. "Gdzie to ja nie przechowuje fajerwerków". Tylko nabijają posty, a odpowiedz na pytanie autora została już udzielona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mantis 423 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Chyba już nikt nic nie wniesie do tematu, także Z A M Y K A M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Bebzon 2
Cześć
Jak w temacie planuję kupić już jakieś wyzutnie moździerze i nei wie mgdzie to trzymać.Mieszkam w bloku myślałem nad piwnicą ale tam jest zazwyczaj mokro i wilgotno w domu może być zaś za ciepło co doradzacie??
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi