velibrum 12 Opublikowano 3 Września 2012 Okazja: Dożynki PowiatoweMiejsce: Lotnisko w Radawcu k. LublinaWykonawca: EFEKT CHEŁMCzas trwania: 7.53 minSystem: Explode ver. II (bezprzewodowa), 4 walizki - 3 frontowe + 1 na stanowisko z bombamiFilm: http://www.youtube.com/watch?v=RYOCu18AYGUOceniajcie jak wyszło, mi komentować walorów artystycznych chyba nie wypada Od siebie powiem tylko, że materiał odpalony w 99%, został tylko 1 singiel i jedna b.c. Cytuj
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 3 Września 2012 Pokaz bardzo ładny, ja w szczególności zwróciłem uwage na bardzo ładny tort brokatowy na początku widowiska pirotechnicznego oraz niesamowity finał zakończony dużą ilością brokatu opadającego aż do ziemi, który zrobił na mnie i na innych spore wrażenie. Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 3 Września 2012 Piękny pokaz !! Widzę, że taki rodzaj sztuki przypada Polakom coraz bardziej do gustu i wcale się nie dziwie. Fantastyczne widowisko, pisk w uszach, brokat we włosach tyle ode mnie xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi