MajsterD12 5 Opublikowano 8 Września 2012 Data: 09.09.2012Okazja: Dni Bierunia 2012Miejscowość: Bieruński Rynek Województwo: śląskieWykonawca: KorsarzGodzina: 22:00Długość pokazu: 4:30Plakat: Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 10 Września 2012 Wszystko będzie i filmy i zdjęcia. Majster filmował, Korsarz też filmował, nagraliśmy nawet film ze strefy w czasie odpalania. Póki co link do filmu MajstraD12 fps Cytuj
MajsterD12 5 Autor Opublikowano 10 Września 2012 Pokaz na samych bombkach, i dobrze zrealizowany. Z pokazu jestem bardzo zadowolony i nie spodziewałem się takiego dobrego wyniku. Finał był trochę pomniejszony ale i tak dobrze zaakcentował koniec. Na filmie niestety nie zmieściłem wszystkiego w kadrze Fotki:P.S.Były to moje pierwsze fotki pokazów, więc idealne może nie są ale dopiero się uczę... Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 10 Września 2012 Pokaz Bardzo dobry finał miazga co do zdjęć są dobre nie mam zastrzeżeń Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 11 Września 2012 Scenariusz będzie jeszcze strzelany, zmiany będą kosmetyczne, głównie zależne od budżetu konkretnej realizacji. Przyznam się, że miałem lekki stres jak to wyjdzie, bo był to pierwszy pokaz na samych kulkach jaki projektowałem od podstaw. Wyszło chyba całkiem nieźle, po pokazie bez mała musiałem autografy rozdawać. Jednym zdaniem Bieruń jeszcze takiego pokazu podobno nie widział.Sam siebie oceniał nie będę, ale ogólnie jest mega satysfakcja.fps Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 11 Września 2012 ... po pokazie bez mała musiałem autografy rozdawać. ahh... ta sława... Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 11 Września 2012 ahh... ta sława... Powaga, ludzie jak wracali do domów to podchodzili i nam gratulowali fps Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi