JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 6 Listopada 2012 Nie dam głowy, ale to chyba rekordowy rzymiak na forum. Na ostatniego Sylwka połączyłem ze sobą 6 rzymskich po 55 strzałów i jaki był efekt, a co dopiero w takiej ilości w jakiej odpalił Vocatont. Bardzo ciekawy sposób łączenia lontów opracowałeś. Nie wpadłbym na to. Zastanawiałem się kiedyś nad tym, żeby rozsmarować pędzlem benzynę na czubkach połączonych rzymskich ogni (zaraz przed odpaleniem). Może nie byłoby konieczności łączenia lontów. Wszystko odpaliłoby się za jednym zamachem. Próbował ktoś kiedyś taką technikę? Ja używałem w tym roku taśmy detonacyjnej Pyrolepa (dostępna na TanichFajerwerkach i w Marcusie-Grafie). To szeroka taśma klejąca pokryta na środku prochem. Spala się z prędkością kilku metrów na sekundę zapalając wszystkie lonty na swojej drodze. jest idealna do tego typu kostek z rzymskich ogni albo karabinków. Polecam na przyszłość!Wyrzutnia bardzo fajna, tez się w takie bawiłem i wiem ze efekt jest bardzo fajny.Stuff jest duży, kostki konkretne, będzie dobry pokaz. Cytuj
vocatont 4 Autor Opublikowano 6 Listopada 2012 JacuQM Widzę że musze je usnąć bo jeszcze mi ukradniecie : D 15zł na rynku Zestaw rakiet kupiłem oczywiście w najlepszym sklepie w Polsce czyli:http://i.imgur.com/B1vxJ.jpg Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 8 Grudnia 2012 2 fajne moździerze lecz wolałbym już 2x Puma, P7212 to bardzo fajna kostka. ( ten tiger drogi coś ) Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Ten tigier kosztował 99zł ?? Czy to tylko nalepka z numerkiem xD Cytuj
vocatont 4 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2012 2 fajne moździerze lecz wolałbym już 2x Puma, P7212 to bardzo fajna kostka. :)/> ( ten tiger drogi coś :D/> ) W przypadku Tigera nie jest to cena a jego indeks w danym sklepie Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Nowy zakup :)/> Ile za to dałeś? I po co ci tyle Hestii... W tej samej cenie miałbyś lepsze efekty od innych importerów. Widzę, że kupiłeś w jakimś markecie, więc dostałbyś też lepsze kostki Jorge'a albo Triplexa. Cytuj
vocatont 4 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2012 Kolego ja znam Hestie i jest świetnaWięc nie obchodzi mnie opinia że pare ludzi puściła że jest zła a reszta to chwyciła i w to wierzy pozdrawiam Cytuj
vocatont 4 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2012 Rakietki dla testu browarki na dzisiaj : DSą to rakiety z Kauflandu te 5,99zł za sztukę są ich 3 rodzaje Cytuj
dokli 0 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Rakietki dla testu browarki na dzisiaj : DSą to rakiety z Kauflandu te 5,99zł za sztukę są ich 3 rodzaje Jestem ciekaw ich efektu, może ktoś podrzucić film ? Cytuj
seba435 0 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Fajny pomysł jednak na początku coś wiele za nisko leciało .Btw. Stuff jak najbardziej konkretny. Cytuj
lubinek 0 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Polski z petard wyrosłem liczy się efekt -_-/> Kojarzy mi się to z Kevinem w Nowym Jorku Cytuj
vocatont 4 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2012 Foto całości po prawo art. których już się pozbyłemi dodaje brakujący opis P9809 X-CALIBURP6006 TigerP6012 PumaP7212 EuropaTXB602 Blacky FunJC002 Czarne WężeM24 Mistrzowie OgniaHE0315 Sky PowerHE077 Super VisionsHE1002K Royal VulkanHE1099 Gold LightHE1010-1 Big Festival Stars (Aloes,Fokus,Ble Tweens) Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zrobiłem filmik tych rakiet tandeta Bardzo słabe te rakiety, 6 zł za sztukę? <huahuahua> Nie ma się w sumie co dziwić.... Rakiety Hestii są w ogóle do bani.Pozdrawiam CV. Cytuj
vocatont 4 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2012 No nie stety słaby punkt Hesti "Rakiety".Dla porówania na osiedlu wole przepłacić w sklepie 5 zł za sztuke rakiety Orion od Komety ale statysfakcja gwarantowana Cytuj
vocatont 4 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2012 Doszły mi jeszcze 2 zestawy ale nie moje ale będę wszystko odpalał I jeszcze kostki bez osłon (Napisy byłe fajerwerki które już wystrzeliłem ale planowany był pokaz) Cytuj
vocatont 4 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2012 Robisz pokaz czy tylko w takiej kolejności odpalasz ? :D/> Były plany na pokaz ale jednak po jedynczo Cytuj
vocatont 4 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2013 Filmiki wszystkich tych produktów znajdziecie na moim kanale ythttp://www.youtube.com/user/Vocatont?feature=mhee Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 4 Stycznia 2013 duzy - za odpalanie pojedyńczo z tego co miałeś wyszedł by fajny pokaz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi