capensis 12 Opublikowano 29 Listopada 2012 No , zapalniczki b dobre xD (też zaraz fot cykne xd troche uzbierało u mnie) Cytuj
sokol 6 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2012 A co będzie pod spodem utrzymywać tą konstrukcję? Nie, bo mówie, że przecież to dużęgo odrzutu mieć nie będzie? Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 2 Grudnia 2012 No nawet fajny pomysł. Tylko uważaj na Trolle niedawno odpaliłem co prawda na trawie. Ale wyrzutnia sie wywaliła na ostatni strzał . Weź grubą taśmę i przyklej te trolle do tej podstawki bo może być wypadek Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Widzę, że w tym roku się postarałeś. Same sprawdzone produkty, które na pewno Cię nie zawiodą. Jest też sporo art do zabawy i bardzo dobrze bo od tego jest 31.12 Życzę udanego pokazu no i .. chyba można to już powiedzieć Wesołych Świąt !!! Cytuj
sokol 6 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2012 No nawet fajny pomysł. Tylko uważaj na Trolle niedawno odpaliłem co prawda na trawie. Ale wyrzutnia sie wywaliła na ostatni strzał :(/> . Weź grubą taśmę i przyklej te trolle do tej podstawki bo może być wypadek :(/> Będą przyklejane taśmą do tych kołków. Oraz zipami.Dzięki ponczo Tutaj jeszcze intro do stuffu na ten rok: Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Mont przed Garden City i Wave przed Lutym. Tak to jest idealnie Cytuj
malfeusz 0 Opublikowano 21 Grudnia 2012 uważaj żeby Ci te zawiasy nie poszły....niektórzy ludzie nie mają finezji Cytuj
malfeusz 0 Opublikowano 21 Grudnia 2012 To nie ja pisałem, ale chyba chodziło o te stojaki pare stron wstecz wyglądają jak by były na zawiazach xD Cytuj
Ruzz 0 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Gruubo, dużo fajnych kostek, sporo rzeczy do zabawy przed 24. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi