cufireks 1 Opublikowano 25 Września 2012 Witam. Przedstawiam filmik z moim stuffem. Wszystko było kupione jeszcze w styczniu, stąd są już braki w niektórych opakowaniach :D/> Postaram się niedługo wypisać nazwy wszystkich fajerwerków zawartych na filmie. Zamówiłem dzisiaj kolejną paczkę, jak przyjdzie to porobię zdjęia i wrzucę :D/> Cytuj
Pasjonata00 1 Opublikowano 25 Września 2012 Wnioskuję z filmiku że w tym roku stawiasz na zabawe duperelamiPozdrawiam Pasjonata 1 Cytuj
cufireks 1 Autor Opublikowano 25 Września 2012 Ja zawsze stawiam na zabawę. Nie zależy mi na super efektach z fajnych wyrzutnii. Wolę petardy, rzymskie ognie, małe rakietki i art różne ;D Chcę po prostu jak najwięcej w sylwestra strzelać bo to w końcu tylko jedna taka noc w roku a wyrzutnii nie chciałbym zamieniać bo mi się bardzo podobają ich efekty, przynajmniej na filmilach na yt Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 26 Września 2012 Ja zawsze stawiam na zabawę. Nie zależy mi na super efektach z fajnych wyrzutnii. Wolę petardy, rzymskie ognie, małe rakietki i art różne ;D Chcę po prostu jak najwięcej w sylwestra strzelać bo to w końcu tylko jedna taka noc w roku a wyrzutnii nie chciałbym zamieniać bo mi się bardzo podobają ich efekty, przynajmniej na filmilach na yt I prawidłowo robisz tak jak ja Stuff łoo sporo tych artykułów różnych i petard tego ci zazdroszczę , u mnie będzie właśnie tyle rakiet ;p 1 Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 26 Września 2012 Widać, że lubisz zabawę i to sporo. Według mnie prawidłowo. Pozdro 1 Cytuj
cufireks 1 Autor Opublikowano 13 Października 2012 Film z drugą częścią stuffu http://www.youtube.com/watch?v=pW1Fwxt8IbY&feature=plcp Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 13 Października 2012 Dobry stuff masz pare dobrych kostek dużo art różnych monce petardy 8) oby tak dalej 10/10Zapraszam do mnie endriu123457 1 Cytuj
Pampi123 1 Opublikowano 14 Października 2012 Bardzo dobrze , dużo petard i art. różnych do tego dobre kostki. 10/10 Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 14 Października 2012 Będziesz miał cały dzień dobrej zabawy jak i efekt na niebie Super! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi