Skocz do zawartości

Konkurs - II edycja - Na najlepszy karabinek!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogłaszam II oficjalny konkurs na wykonanie najlepszego karabinku! Pod patronatem:

baner_700x174.png

Liczy się ilość petard i ich jakość.
Konkurs stworzony dla dobrej zabawy i rywalizacji.

Proszę wszystkich chętnych do wzięcia udziału w konkursie o wpisanie się do tematu z formułą:

"Przysięgam że zrobię najlepszy karabinek jaki tylko potrafię i mogę jednocześnie akceptując regulamin konkursu"

Regulamin
1. Każdy użytkownik forum może brać udział w konkursie.
2. Organizator nie pokrywa ewentualnych szkód wyrządzonych pirotechniką.
3. Przygotowania karabinku muszą być udokumentowane filmem/zdjęciami
4. Ogłoszenie wyników nastąpi 5.01.2013 roku
5. Filmy z odpalenia karabinków należy umieścić na stronie Youtube.pl w tytule ma się znaleźć adres "taniefajerwerki.pl".
6. W przypadku nie spełnienia któregoś z punktów uczestnik może zostać zdyskwalifikowany
7. Prace grupowe nie są dozwolone!
8. Nagrodą za I miejsce jest indywidualny rabat -20% na fajerwerki w sklepie taniefajerwerki.pl
Nagrodą za II miejsce jest indywidualny rabat -15% na fajerwerki w sklepie taniefajerwerki.pl
9. Kupon rabatowy jest jednorazowy, ważny od 5.01.2013 roku do 31.12.2013 roku, nie obejmuje produktów z kategorii ASG
10. Filmy z odpalenia karabinka oraz jego przygotowania należy wstawić w ten temat <KLIK>
11. Organizator zastrzega sobie prawo do edycji regulaminu. Chęć udziału poparta "magiczną regułką" jest jednoznaczna z akceptacją regulaminu
W karabinku liczy się efekt ogólny jaki wywrze on na jury ;)

Proszę też o zgłoszenie się 3 osób do Jury które po Nowym Roku wybiorą najlepszy karabinek. Jury nie może brać udziału w konkursie.

Chętni do zabawy:

W Jury zasiądą:
Paweł Gajewski - taniefajerwerki.pl
oraz 2 inne osoby

Zapraszam do dobrej zabawy!

Opublikowano

Ja mogę być w JURY. :)

Opublikowano

"Przysięgam że zrobię najlepszy karabinek jaki tylko potrafię i mogę jednocześnie akceptując regulamin konkursu"
hhahahah dobre :)

Opublikowano

Jako że .....

Przysięgam na karabinek

Mogę być w jury

• Like 1
Opublikowano

Chętnie wezmę udział w formie członka jury :)

Opublikowano

Jako że .....

Przysięgam że ja zrobię najlepszy

Mogę być w jury

Przemo, jeśli już piszesz że chcesz brać udział w konkursie to nie możesz być w jury...

"Przysięgam że zrobię najlepszy karabinek jaki tylko potrafię i mogę jednocześnie akceptując regulamin konkursu" i tyle w temacie ;)
Opublikowano

Zgłaszam swoją kandydaturę na członka jury

Opublikowano

Przysięgam że zrobię najlepszy karabinek jaki tylko potrafię i mogę jednocześnie akceptując regulamin konkursu. :)

Opublikowano

Ja bym chciał w JURY być, więc się zgłaszam

Opublikowano

Chyba wezmę udział zrobię taki symboliczny karabinek, nie mam materiałów ale dla zabawy chyba będzie warto :)
lecz nie gwarantuję że go zrobię ;)

Opublikowano

@fifa musisz wpisać formułkę :)

Jeśli chodzi o jury to
wystarczająca ilość osób się zgłosiła (aktualnie więcej jest chętnych na jury niż na karabinek :/) dlatego też członkowie jury zostaną wylosowani przez komputer
o wynikach poinformuję w kolejnym poście osoby wylosowane dostaną dodatkowo Prywatną Wiadomość

Pozdrawiam i zachęcam do zabawy niezdecydowanych

Opublikowano

Zrób to na żywo i nagraj bo uznamy to za przekręt :)

Opublikowano

Akceptuje regulamin i zgłaszam się na konkurs :)

Opublikowano

Uwaga od dziś wszyscy uczestnicy konkursu mają okazję, pokrywając koszta wysyłki, dostać "woreczek" strunowy K0203. "Woreczek" ma wymiary około 35cm x 25cm. Proszę nie pytać o ilość petard jaka się w nim zmieści ale na prawdę sporo wejdzie. Zdjęcie przykładowego woreczka dodam w piątek.

tj. wpłata na konto - 20pln
pobranie - 30pln wówczas kwota pobrania za paczkę była by 1pln czyli łączna kwota z wysyłką była by 31pln

Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt na jakub@demonyognia.pl

Pozdrawiam

Opublikowano

Witajcie,

Oto obiecane zdjęcie woreczka petard :)
Skalowane El dorado i i JF66

Ponownie Zachęcam do zabawy

20121026066.jpg

20121026069.jpg

Pozdrawiam

Opublikowano

Kostka gratis ? :D

Opublikowano

"Przysięgam że zrobię najlepszy karabinek
jaki tylko potrafię i mogę jednocześnie
akceptując regulamin konkursu"

i chce worek petard ;]

Opublikowano

Witajcie,

Maszyna losująca wybrała już jury. Oprócz Pana Pawła będzie to:
-dawolf
-capensis

Do powyższych osób wysyłam PW z prośbą o potwierdzenie i podtrzymanie decyzji. W przypadku gdy któryś z wylosowanych nie odpowie w ciągu 3 dni na PW zostanie dolosowana kolejna osoba z puli.

Póki co zachęcam tych co chcieli być w jury a nie zostali wylosowani do wzięcia udziału w konkursie w formie uczestnika. Przypominam o możliwości otrzymania worka petard od organizatora. :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Panowie przymierzam się do startu w konkursie i mam pytanie które z 3 wymienionych petard są najlepsze.

EX1 - 859 - FP3 small

Opublikowano

Kolejność:

1 859

2 FP3/Small

3 EX1

Opublikowano

" Przysięgam że zrobię najlepszy karabinek jaki tylko potrafię i mogę jednocześnie akceptując regulamin konkursu "

Opublikowano

Tyle użytkowników petard a jedna opinia które lepsze? Nie lećcie w kulki tylko doradźcie co lepiej kupić. No chyba że milczycie bo boicie się konkurencji :)

Opublikowano

do karabinku początek EX1 a koniec 859

Opublikowano

" Przysięgam że zrobię najlepszy karabinek jaki tylko potrafię i mogę jednocześnie akceptując regulamin konkursu "

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...