firawerkoman 7 Opublikowano 11 Października 2012 Ogłaszam II oficjalny konkurs na wykonanie najlepszego karabinku! Pod patronatem: Liczy się ilość petard i ich jakość. Konkurs stworzony dla dobrej zabawy i rywalizacji. Proszę wszystkich chętnych do wzięcia udziału w konkursie o wpisanie się do tematu z formułą:"Przysięgam że zrobię najlepszy karabinek jaki tylko potrafię i mogę jednocześnie akceptując regulamin konkursu" Regulamin1. Każdy użytkownik forum może brać udział w konkursie. 2. Organizator nie pokrywa ewentualnych szkód wyrządzonych pirotechniką.3. Przygotowania karabinku muszą być udokumentowane filmem/zdjęciami 4. Ogłoszenie wyników nastąpi 5.01.2013 roku5. Filmy z odpalenia karabinków należy umieścić na stronie Youtube.pl w tytule ma się znaleźć adres "taniefajerwerki.pl". 6. W przypadku nie spełnienia któregoś z punktów uczestnik może zostać zdyskwalifikowany 7. Prace grupowe nie są dozwolone!8. Nagrodą za I miejsce jest indywidualny rabat -20% na fajerwerki w sklepie taniefajerwerki.pl Nagrodą za II miejsce jest indywidualny rabat -15% na fajerwerki w sklepie taniefajerwerki.pl9. Kupon rabatowy jest jednorazowy, ważny od 5.01.2013 roku do 31.12.2013 roku, nie obejmuje produktów z kategorii ASG10. Filmy z odpalenia karabinka oraz jego przygotowania należy wstawić w ten temat <KLIK>11. Organizator zastrzega sobie prawo do edycji regulaminu. Chęć udziału poparta "magiczną regułką" jest jednoznaczna z akceptacją regulaminuW karabinku liczy się efekt ogólny jaki wywrze on na jury Proszę też o zgłoszenie się 3 osób do Jury które po Nowym Roku wybiorą najlepszy karabinek. Jury nie może brać udziału w konkursie. Chętni do zabawy:W Jury zasiądą:Paweł Gajewski - taniefajerwerki.pl oraz 2 inne osobyZapraszam do dobrej zabawy!
JacuQM 122 Opublikowano 11 Października 2012 "Przysięgam że zrobię najlepszy karabinek jaki tylko potrafię i mogę jednocześnie akceptując regulamin konkursu" hhahahah dobre
przemo312132 14 Opublikowano 11 Października 2012 Jako że .....Przysięgam na karabinekMogę być w jury 1
MajsterD12 5 Opublikowano 11 Października 2012 Jako że .....Przysięgam że ja zrobię najlepszy Mogę być w jury Przemo, jeśli już piszesz że chcesz brać udział w konkursie to nie możesz być w jury... "Przysięgam że zrobię najlepszy karabinek jaki tylko potrafię i mogę jednocześnie akceptując regulamin konkursu" i tyle w temacie
TheFirefoxFan 5 Opublikowano 11 Października 2012 Przysięgam że zrobię najlepszy karabinek jaki tylko potrafię i mogę jednocześnie akceptując regulamin konkursu.
fifa127 1 Opublikowano 14 Października 2012 Chyba wezmę udział zrobię taki symboliczny karabinek, nie mam materiałów ale dla zabawy chyba będzie warto "Przysięgam że zrobię najlepszy karabinek jaki tylko potrafię i mogę jednocześnie akceptując regulamin konkursu" lecz nie gwarantuję że go zrobię
firawerkoman 7 Autor Opublikowano 16 Października 2012 @fifa musisz wpisać formułkę Jeśli chodzi o jury to wystarczająca ilość osób się zgłosiła (aktualnie więcej jest chętnych na jury niż na karabinek ) dlatego też członkowie jury zostaną wylosowani przez komputer o wynikach poinformuję w kolejnym poście osoby wylosowane dostaną dodatkowo Prywatną WiadomośćPozdrawiam i zachęcam do zabawy niezdecydowanych
firawerkoman 7 Autor Opublikowano 23 Października 2012 Uwaga od dziś wszyscy uczestnicy konkursu mają okazję, pokrywając koszta wysyłki, dostać "woreczek" strunowy K0203. "Woreczek" ma wymiary około 35cm x 25cm. Proszę nie pytać o ilość petard jaka się w nim zmieści ale na prawdę sporo wejdzie. Zdjęcie przykładowego woreczka dodam w piątek.tj. wpłata na konto - 20plnpobranie - 30pln wówczas kwota pobrania za paczkę była by 1pln czyli łączna kwota z wysyłką była by 31pln Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt na jakub@demonyognia.plPozdrawiam
firawerkoman 7 Autor Opublikowano 26 Października 2012 Witajcie, Oto obiecane zdjęcie woreczka petard Skalowane El dorado i i JF66Ponownie Zachęcam do zabawyPozdrawiam
vipek98 1 Opublikowano 26 Października 2012 "Przysięgam że zrobię najlepszy karabinekjaki tylko potrafię i mogę jednocześnieakceptując regulamin konkursu"i chce worek petard ;]
firawerkoman 7 Autor Opublikowano 30 Października 2012 Witajcie,Maszyna losująca wybrała już jury. Oprócz Pana Pawła będzie to:-dawolf-capensisDo powyższych osób wysyłam PW z prośbą o potwierdzenie i podtrzymanie decyzji. W przypadku gdy któryś z wylosowanych nie odpowie w ciągu 3 dni na PW zostanie dolosowana kolejna osoba z puli. Póki co zachęcam tych co chcieli być w jury a nie zostali wylosowani do wzięcia udziału w konkursie w formie uczestnika. Przypominam o możliwości otrzymania worka petard od organizatora. Pozdrawiam
Cooli 4 Opublikowano 30 Października 2012 Panowie przymierzam się do startu w konkursie i mam pytanie które z 3 wymienionych petard są najlepsze.EX1 - 859 - FP3 small
Arturo :) 14 Opublikowano 30 Października 2012 " Przysięgam że zrobię najlepszy karabinek jaki tylko potrafię i mogę jednocześnie akceptując regulamin konkursu "
Cooli 4 Opublikowano 2 Listopada 2012 Tyle użytkowników petard a jedna opinia które lepsze? Nie lećcie w kulki tylko doradźcie co lepiej kupić. No chyba że milczycie bo boicie się konkurencji
Arturo 15 Opublikowano 2 Listopada 2012 " Przysięgam że zrobię najlepszy karabinek jaki tylko potrafię i mogę jednocześnie akceptując regulamin konkursu "
Rekomendowane odpowiedzi