endriu123457 56 Opublikowano 17 Października 2012 Były juz tematy co robicie w sylwestra, od której zaczynacie strzelać a ja wpadłem na inny pomysł co oglądacie w Sylwestra. Chodzi mi o to żebyście opisali co wtedy najchętniej oglądacie.. Ja zawsze oglądam z rana zagraniczne pokazy, następnie czasami sa instruktażowe filmy w dzień dobry tvn jak odpalac fajerwerki. A wieczorem oczywiście sylwester z Polsatem czyli Sylwestrowa Moc Przebojów. A jak to wygląda u was zapraszam do pisania. endriu123457 Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 17 Października 2012 mhmmm jaod rana wiadomości i pogodęod godz 20:00Sylwestrową moc przebojów na polsacie i na TVP sylwester z dwójką Cytuj
fifi951117 0 Opublikowano 17 Października 2012 Na yt filmy o petardach, komedie jakąś, i kilka innych w tv Cytuj
kubix101 1 Opublikowano 17 Października 2012 mnie od rana niema bo z kumplem strzelamy ale jak przyjde na obiad to jakis film na kolacje to sylwestrowa moc przebojow potem znowu ide na dwor o 24 przychodze wypic szampana i strzelac Pzdr Cytuj
Pampi123 1 Opublikowano 17 Października 2012 Prawie nic w Sylwestra nie oglądam , chodzę po necie sprawdzam pogodę itp. Ale na ogół cały czas strzelam , albo zdejmuję folię itp. cały czas coś robię. Jak już to Sylwestrowa moc przebojów na Polsacie , ale to tylko okazjonalnie. Sylwester jest od tego by strzelać , a nie siedzieć przed tv Cytuj
Gość DreSzCzyK Opublikowano 17 Października 2012 Dobry film może jakiś serial świateczny ^^, ew leci wszystko z penka Cytuj
TheFirefoxFan 5 Opublikowano 17 Października 2012 Mało co obejrzę, chyba, że rano Nie mam czasu po prostu na to w sylwestra Cytuj
Mks 2 Opublikowano 17 Października 2012 rano to wiadomośći i jakiś film świąteczny,o/19:30 Świat według Kiepskich sylwestrowy odcinek a później to już Sylwester z Polsatm i Sylwester z 2 Cytuj
Poki 17 Opublikowano 18 Października 2012 W Sylwestra to lubię oglądać wszystkie serwisy informacyjne z racji na pokazywanie stref czasowych, które wkroczyły już w Nowy Rok oraz coroczne podumowania dotyczące każdego sektora życia. Lubię tą całą otoczke dotyczącą końca jednego roku, a początku drugiego. Nigdy nie oglądam filmów czy seriali. W Nowy Rok często za to przewijają się telewizyjne programy muzyczne, gdzie odbywają się coroczne podsumowania muzyki pop (dla jasności, podsumowania muzyki elektronicznej zazwyczaj odbywają się podczas autorskich audycji dj-ów w tygodniu poprzedzającym i po Sylwestrze). Cytuj
Maaciek 0 Opublikowano 1 Listopada 2012 W sylwestra obowiązkowo Świat według kiepskich(Sylwestrowy odcinek),a dalej to już zależy co wyemitują. Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 1 Listopada 2012 Nic, wkoncu sylwester bez telewizora, chyba że godzine 0 w tv Cytuj
Jango 0 Opublikowano 10 Listopada 2012 Uwielbiam oglądać wszystkie reportaże o fajerwerkach i sylwestrze, a wieczorem tradycyjnie lubię obejrzeć kawałek jakiegoś filmu, nocy sylwestrowej, no i oczywiście tego jak świętują w innych państwach Cytuj
?odzianin 2 Opublikowano 10 Listopada 2012 Ja chyba ani razu nie spędziłem sylwestra w domu. Zawsze rano sprzątamy trochę, wyjde i postrzelam petardami. Później idę się umyć. O 16-17 wychodzę z rodzicami do babci albo znajomych i tam jest impreza wszyscy piją, ja też troszkę po kryjomu. Później oglądamy jakieś noce sylwestrowe, komedie, kiepskich. A o 24 00 idziemy strzelać Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 10 Listopada 2012 Ja chyba ani razu nie spędziłem sylwestra w domu. Zawsze rano sprzątamy trochę, wyjde i postrzelam petardami. Później idę się umyć. O 16-17 wychodzę z rodzicami do babci albo znajomych i tam jest impreza wszyscy piją, ja też troszkę po kryjomu. Później oglądamy jakieś noce sylwestrowe, komedie, kiepskich. A o 24 00 idziemy strzelać Mhm najpierw pić a potem strzelać, bardzo mądre Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 13 Listopada 2012 Faktycznie, sredni pomysl sie napic a potem isc walic achtungami itd. Zeby nie robic OT. Co moze leciec w sylwestra? No ''Szklana Pułapka''obowiazkowy punkt no i ''Szczesliwego Nowego Jorku''. Cytuj
endriu123457 56 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2012 na Polsacie wystąpią takie gwiazdy jak:ZakopowerKasia KowalskaDe MonoKoraOddział ZamkniętyAfromentalEwa FarnaFeel wykona „What Is Love” zespołu HaddawayVolver - podejmie się zaśpiewania przeboju „Gangnam Style” PSYBig Cyc - wykona „YMCA” grupy Village PeopleLemon - zmierzą się z hitem „Final Countdown” zespołu EuropeMaciej Maleńczuk - wystąpi w autorskim dyskotekowym mixiePapa D - wykonają „Sunshine Reggae” grupy Laid BackWeekend - wystąpi w swoim hicie „Ona tańczy dla mnie”Letni Chamski Podryw - zaprezentuje własny utwór „Czinkłaczento”Tomasz KowalskiOberschlesienMirami - uslyszymy w hicie „Sexualna” oraz „Boys, boys, boys” SabrinyAlicja Węgorzewska – zaśpiewa „Power of Love” hit piosenkarki Jennifer RushHoneyLokaJulaRafał Brzozowski Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 8 Grudnia 2012 na Polsacie wystąpią takie gwiazdy jak:ZakopowerKasia KowalskaDe MonoKoraOddział ZamkniętyAfromentalEwa FarnaFeel wykona „What Is Love” zespołu HaddawayVolver - podejmie się zaśpiewania przeboju „Gangnam Style” PSYBig Cyc - wykona „YMCA” grupy Village PeopleLemon - zmierzą się z hitem „Final Countdown” zespołu EuropeMaciej Maleńczuk - wystąpi w autorskim dyskotekowym mixiePapa D - wykonają „Sunshine Reggae” grupy Laid BackWeekend - wystąpi w swoim hicie „Ona tańczy dla mnie”Letni Chamski Podryw - zaprezentuje własny utwór „Czinkłaczento”Tomasz KowalskiOberschlesienMirami - uslyszymy w hicie „Sexualna” oraz „Boys, boys, boys” SabrinyAlicja Węgorzewska – zaśpiewa „Power of Love” hit piosenkarki Jennifer RushHoneyLokaJulaRafał Brzozowski Nie lubię takich wykonawców może nie to ,że ich tylko te piosenki.. ;/ Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Hmmm. Dobre pytanie Tak właściwie to nic w zeszłym roku siedzieliśmy z całą rodziną i gadaliśmi na temat postanowień noworocznych i takich tam duperelach a w tle leciały jakieś piosenki Cytuj
wiitekkk111 0 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Tak więc rodzinna balanga , w tle oczywiście Sylwestrowy polsat ;d . Cytuj
MeRo 0 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Ja zazwyczaj jak się ściemni to sobie patrzę przez okno, od czasu do czasu ktoś strzeli, a lubię to oglądać, gdyż nigdy nie wiem co leci w górę i mam rozkminę A wieczorkami to zazwyczaj manewruję pomiędzy sylwestrem z dwójką a sylwestrową mocą przebojów na polsacie Cytuj
TheFireWorksManiac 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Oj ludzie, zamiast się bawić to Wy w domu siedzicie i oglądacie jakieś moce przebojów? Co to się dzieje... Cytuj
Grandzik 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zamiast wywalać kasę na jakiś bal sylwestrowy to wolę wydać kasę na fajerwerki. Nie lubię imprez masowych. Preferuję domówki u mnie w domu lub u kogoś (bez różnicy). Miłe towarzystwo, do tego jakieś przeboje z sylwestra we Wrocławiu (TVP 2), a jeśli leci jakiś badziew no to wtedy zmiana kanału. Cytuj
TheFireWorksManiac 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 A kto tu mówi o balu? Na bal mogę sobie pójść jak będę miał 40 lat. Mówię o imprezach u kumpli etc. Cytuj
Grandzik 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 No to teraz się zrozumieliśmy.. Rzecz w tym, że jeszcze trzeba mieć tych fajnych kumpli. Ale cóż, radzę sobie i nie narzekam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi