endriu123457 56 Opublikowano 17 Października 2012 Importer: TriplexSymbol: TXC434moździerz + 6 ładunków kalibru 2"cena ok 32złKaliber: 2"Ilość strzałów: 6Wymiary opakowania (mm): 160x290x75 bardzo wysoki lot bomby oraz szeroki i długo utrzymujący się efekt o dużym wysyceniuOpis efektów: - czerwona peonia- zielona peonia- srebrna peonia- niebieska peonia- złota peonia- wielokolorowa peonia Cytuj
Tr4nsportowiec 0 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Wg. mnie najlepszy moździerz na rynku. Efekty wizualne tak jak pisali przedmówcy bardzo fajne... jednak mnie zauroczył naprawdę potężnym hukiem:) Z tego co widziałem jest do kupienia na bigfun. Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Odpalone 2 szelki. Naprawdę się zawiodłem na tym moździerzu... :xmas_sad:/> Mimo, że kula leciała bardzo nisko to jeszcze efekt był naprawdę bardzo mizerny, zaraz po 2 szelkach tego moździerza odpaliłem szelke z moździerza TXB271 i praktycznie nie widziałem żadnej różnicy, zobacze jak pozostałe 4 szelki i nagram filmik -.- Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Na powyższym filmiku moździerz ten nie wypada jakoś wspaniale. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Super moździerz.Efekty naprawdę ogromne.Nie spodziewałem się,że będzie dorównywał jakością VS0046 od Maxema. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi