endriu123457 56 Opublikowano 18 Października 2012 Importer: TriplexCena: ok84złZestaw 4 podwójnych rakiet bombowych kalibru 55 mm średnica rakiety - 55 mm, długość 113 mm2 duże efekty z każdej rakiety - zielony ring na tle złotego deszczu oraz fioletowa palma kokosowa na tle srebrnego pyłu Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 30 Października 2012 Pułap ich lotu jest chyba wyższy niż pułap skoku Felixa Sorry za off topic Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Wnioskując po filmie, mogę powiedziec, że to taka mała namiastka piro profi Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Właśnie odpaliłem jedną dla zabawy no i szczerze powiedziawszy troszkę się zawiodłem Liczyłem na nieco większy a przedewszystkim dłuższy efekt, jak bym miał dać 80zł za paczkę to bym już wolał kupić 3 paczki perfectów i odpalić je naraz albo dwa moździerze 2" no naszczęsice kupiłem tylk 2 sztuki. Jedyne co mnie zaskoczyło to głośność wybuchu, naprawde potężne jebnięcie za to + . Mimo wszystko wiadome jest wszem i wobec że rakiety są nie opłacalne Mimo wszystko jeśi ktoś jest koneserem to może brać Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 1 Stycznia 2015 I to jest jedyna z niewielu rzeczy na których się w tym roku zawiodłem.Spodziewałem się zdecydowanie czegoś lepszego.Na filmikach wyglądały dużo ładniej zwłaszcza saluty.Wartość tych rakiet to ponad 80zł.Za te pieniądze można kupić np 2xjr25,które moim zdaniem są dużo lepsze i jeszcze z zostawić sobie ponad 10zł.Rozpryski były małe a salut to już w ogóle porażka.Tak naprawdę jedyny plus tych rakiet to wysokość lotu.Lecą one moim zdaniem na wysokość około 120 metrów.Rozumiem,że rakieta lecąc na ponad 100 metrów będzie wydawać się o mniejszej rozpiętości.Ale litości one mają ponad 2 cale.Rozpiętość efektu nie lepsza niż w perfektach.Nie wiem a może mi akurat trafił się gorszy zestaw.Mam nadzieję,że osoby które mieli te rakiety na tego Sylwestra podzielą się własnymi odczuciami. Cytuj
Patrick 4 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Ja strzlałem te rakiety wczoraj, z tym że moje odczucie było inne. Tzn. mi się podobały i rozpiętość efektu była spoko, aczkolwiek strzelałem też rakiety Callisto i te miały sporo większy efekt mimo że leciały równie wysoko. Napewno moon night mają ciekawy efekt. Nie są kolejną rakietą z oklepanym efektem wizualnym który wygląda jak wszystko inne, dlatego też mi przypadły do gustu. Cytuj
abuk 30 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Jak na tak duże rakiety efekty były naprawdę ubogie. Big Whale 3 spokojnie im dorównywały, a niekiedy przebijały. Jakby tego było mało w 2 na 4 sztuki w ogóle nie było drugiego efektu. Cytuj
Patrick 4 Opublikowano 7 Lutego 2016 Jak widać na 5 odpalonych rakiet tylko jedna nie miała dwóch wybuchów. Widać też, że rakiety potrafią się dość mocno różnić wielkością efektu. Moim zdaniem bardzo fajne rakiety: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi