Mks 2 Opublikowano 18 Października 2012 Witam,proszę o ułożenie mi stuffu na fajerwerkitanio.pl 80 zł na wyrzutnie reszta na petardy ,rakietki.70 zł , na reszte Cytuj
0 firawerkoman 7 Opublikowano 18 Października 2012 Określ się ile to dla Ciebie reszta, bo ktoś może założyć że na petardy i inne chcesz wydać 550pln Użyj opcji edytuj! 1 Cytuj
0 fifa127 1 Opublikowano 18 Października 2012 Co sądzisz o tym? Ewentualnie coś możesz podmienić, polecam ex1Uploaded with ImageShack.us Cytuj
0 Mks 2 Autor Opublikowano 18 Października 2012 Co sądzisz o tym? Ewentualnie coś możesz podmienić, polecam ex1Uploaded with ImageShack.us dzięki za pomoc ,coś takiego właśnie zamierzam kupić ,reszete się dokupi w ,marketachmacie jakieś inne propozycje Cytuj
0 fifa127 1 Opublikowano 19 Października 2012 Nie wiem co Tobie się bardziej podoba, bo mi się wydaje, że wyrzutnie są dość popularne, niedrogie, a efekt na pewno Cię zaskoczy, jeśli bardziej preferujesz zabawę to odłóż jakąś kostkę i weź jakieś petardy lub artykuły różne. Cytuj
Pytanie
Mks 2
Witam,proszę o ułożenie mi stuffu na fajerwerkitanio.pl
80 zł na wyrzutnie reszta na petardy ,rakietki.
70 zł , na reszte
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi