mantis 433 Opublikowano 19 Października 2012 Symbol: EX2Nazwa: Explosive IIOpis: petarda lontowa 20szt.Całkiem możliwe, że będzie to mocniejsza wersja Explosive I. Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 19 Października 2012 Hoho no to możliwe ze szykuję się hmmm bomba Trzeba czekać i przetestowaćJestem ciekaw Cytuj
KaMMiL 25 Opublikowano 19 Października 2012 Petarda jest dostępna na fk za 1,69 zl link :http://www.fajerwerki-korsarz.pl/sklep/exii-explosiveii-p-501.html Cytuj
Mks 2 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Jak panowie z jej hukiem? Przed chwilą nagrałem filmik , Petarda jest równa wielkością do piccolo , tyle że ma lont . Co do jej Huku to po prostu bomba , mocniejsza od eplosive 1 , Naprawdę polecam , jest bardzo mała i bardzo mocna , jest mocniejsza od jc04 !http://www.youtube.com/watch?v=AtWsaXRRMPk&feature=youtu.be Cytuj
Udycz 0 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Przed chwilą nagrałem filmik , Petarda jest równa wielkością do piccolo , tyle że ma lont . Co do jej Huku to po prostu bomba , mocniejsza od eplosive 1 , Naprawdę polecam , jest bardzo mała i bardzo mocna , jest mocniejsza od jc04 ! http://www.youtube.com/watch?v=AtWsaXRRMPk&feature=youtu.be Co ty gadasz??!! ona wcale nie jest wielkości picollo jest wielkości K202 i ma lont jeżeli chodzi o moc to jest mocniejsza od JC04 testowałem z ŻUKIEM od komety to różnica duża na korzyść EX2 Polecam bardzo opłacalne i lont się pali troche dużej niż w EX1 Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Słaba petarda coś w rodzaju picolo. Nie polecam JacuQM Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Są lepsze od ExI miałem ExI i ExII i widać odrazu różnice pomiędzy dwoma petardami. Opłacalne petardy, wole kupić je niż picollo + lepsza wygoda bo mają lont. endriu123457 Cytuj
PyroMagik 0 Opublikowano 29 Września 2013 Wczoraj je testowałem z kumplem na płytkiej wodzie +- 40cm głębokości i jeszcze był błysk i wzruszyło powierzchnie wody i to całkiem ładnie:)Polecam cena=jakość Tanie i bardzo opłacalne petardy Cytuj
Patrykk 0 Opublikowano 14 Października 2013 kuzyn kupił w styczniu na spróbowanie i petarda po prostu jebitna ;D Na sylwka mamy teraz 42 paczki ex2 naprawde polecam wielkisc picollo ale wieeelka moc Cytuj
TheFireWorksManiac 0 Opublikowano 14 Października 2013 Nie powiedziałbym, że są tej samej wielkości co picollo. Cytuj
adasdadas 0 Opublikowano 16 Listopada 2013 Za taką cenę bardziej polecam Ex 1. Według mnie bardzo zbliżony huk, trudno usłyszeć różnicę. Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 20 Listopada 2013 naprawde opłacalna i głosna petarda jak za tą cene polecam ją Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 20 Listopada 2013 Dzisiaj odpaliłem 3 sztuki normalnie nieziemska petarda huk niesamowity a błysk oślepiający 10/10 na prawde znakomita petarda. endriu123457 Cytuj
marcelfajerwerki 0 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Bardzo dobra petarda jak na swoją wielkość , ostatnio odpaliłem 3 sztuki i naprawde są głośne Cytuj
mtt4 0 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Huk jest dużo większy, niż w przypadku EX I? Bo gdzieś czytałem, że lepiej EX I kupić. Cytuj
marcelfajerwerki 0 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Huk jest dużo większy, niż w przypadku EX I? Bo gdzieś czytałem, że lepiej EX I kupić. Huk jest troche większy , ale moim zdaniem lepiej kupić ex1 bo w niej jest więcej sztuk Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Szczerze powiedziawszy, zawiodłem się na tej petardzie, huk nie był aż tak zadowalający. 3/5 Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Polecam tą petardę cena nie wielka a huk jak na tą wielkość mega nigdy nie spotkałem tak taniej i tak mocnej petardy i dużo sztuk w opakowaniu PozdrawiaM Kamilox Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Kilka dni temu je testowałem, huk większy niż w EX1. Biorąc pod uwagę cenę to jak najbardziej można je polecić. Cytuj
kamilosz 0 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zarąbista petarda!! Bardzo głośna i tania POLECAM! :xmas_laugh: Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Dziś wystrzeliłem całą paczkę, jest głośna fajna bardzo. Nie wiem co wy chcecie od niej...xD Krystian Piro Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi