Hubert 0 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Ex2 to bardzo dobra petarda. Jak na swoją cenę ma głośny huk. Cytuj
dopalacz2013 0 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Chciałem kupić w tym roku 5 paczek ale nie zdążyłem Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Chciałem kupić w tym roku 5 paczek ale nie zdążyłem Jeżeli jutro lub pojutrze pójdziesz na stragan w rynku to zdążysz. Krystian Piro Cytuj
dopalacz2013 0 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Jeżeli jutro lub pojutrze pójdziesz na stragan w rynku to zdążysz. Krystian Piro Postaram się tylko myślę czy lepiej moździerz z biedronki czy Explosive Cytuj
sylwester2013 0 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Kurde chciałem kupic na straganie ale cena 15 zł masakra więc nie kupie może wiecie w jakim markecie mozna ja dostać. Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 26 Grudnia 2013 W markecie ich nie dostaniesz, poszukaj na inych bazarkach może znajdziesz w normalniejszej cenie Kamilox Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Po pierwszych testach stwierdzam że petarda Jest Dobra .. Huk porównywalny do "P1217" Cytuj
remik781 0 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Petarda za***ista. Porownywalna do JC04 Big corsair. Kupilem na bazarku paczke na sprobowanie, to po godzinie wrocilem po wiecej, mimo iz po 3 zl paczka ;/ Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Rewelacja. Za kilka drobniaków dostajemy 20 sztuk mocnych petard, które potrafią alarmy powłączać, są na prawdę dobre. Cytuj
marcelfajerwerki 0 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Szczerze to nie wiedziałem , że petarda będzie taka dobra . W sylwestra szczeliłem najpierw jedną sztukę , a potem reszte paczki i jestem zaskoczony hukiem takiej małej petardy . U mnie w hurtowanie za paczke 1,70 zł . Zdecydowanie polecam Cytuj
PyroMagik 0 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Co tu dużo mówić mają lont to już jest jeden plus, są wielkosci picolaka a walą głośno, może dlatego że to petardy błyskowe. Polecam tanie i dobre Mój filmik: http://www.youtube.com/watch?v=IPE8QrRqFco Cytuj
dopalacz2013 0 Opublikowano 19 Stycznia 2014 kupiłem już w tym roku 7 paczek jedną paczkę wystrzeliłem wczoraj na testy nie wiem czy to zależy od terenu ale huk nie był duży ale dźwięk rozchodził się ja po wystrzale z wiatrówki i to sprawiło że w tym roku kupię jeszcze kilkanaście paczek zamiast pikolaków i polecam Cytuj
dopalacz2013 0 Opublikowano 19 Stycznia 2014 źle to ująłem picolo będzie ale w małej ilości bo poniekąd zastąpi je EX2 ponieważ strzelanie tak zwanymi "srytkami" mi się już znudziło ale nie mówię że nie będzięde ich,bą i to około 10 paczek Cytuj
mateyek24 0 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Po odpalaniu w sobotę stwierdzam, że ex2 od ex1 jest może minimalnie głośniejsze, a jest ich dwa razy mniej. Moim zdaniem bardziej się opłaca ex1 Cytuj
Nocnok 0 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Picolo są dobre, bo kosztują naprawdę nie dużo, a są w miarę głośne i dobre Cytuj
Pawix12345 0 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Piccolo do karabinków używam, tak to nie strzelam. Czasami. Cytuj
Pawix12345 0 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Chcesz cos o piccolokach prosze bardzo link: http://www.forumfajerwerki.pl/topic/2164-jc01s-piccolo-corsair/page__st__40 Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 1 Marca 2014 Po ostatnim sylwestrze przekonałem się do expkosivek. Jak za tą cene (1,40zł) to gorąco polecam, miałem 10 paczek, myśle że po 1000 paczkach nie znudziły by mi się. Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 19 Czerwca 2014 ŚWIETNE PETARDY! Walą bardzo mocno, lecą iskry, a huk niesie się w powietrzu przez kilka sekund. Dobre pociski z tych Explosive Wybuch jest naprawdę potężny i bardzo głośny. Cytuj
michu9712 0 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Mam te petardy pierwszy raz i są extra. Są głośniejsze od Big Corsair i opłacalniejsze, bo jest ich 20, a są w tej samej cenie. Polecam! Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Też je polecam !, ale jak dla mnie EX1 jest o wiele bardziej opłacalne. 20 sztuk więcej, głośniejsze i o wiele fajniejsze w odpalaniu :xmas_happy: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi