Kamilegionista 0 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Czy można jeszcze dostać te vlepki ? Mozna. Trzeba tylko priva wyslac. Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Mozna. Trzeba tylko priva wyslac. Kamil to Ty żyjesz? Sorki za offtop, ale nie mogłem się powstrzymać fps Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Kamil to Ty żyjesz? Sorki za offtop, ale nie mogłem się powstrzymać fps Zyje zyje i mam sie dobrze... Cytuj
MassDNM 2 Opublikowano 27 Października 2012 Do kogo konkretnie trzeba napisać żeby vlepki otrzymać? Trzeba płacić coś za to? Bo bym w szkole porozwieszał i na mieście. Jeżeli popełniłem jakiś błąd to przepraszam, jestem nowy. Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 29 Października 2012 Ja też bym chciał ewentualnie do kogo trzeba sie zgłosić ? Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 29 Października 2012 To jak Kamil to odezwij sie do mnie wiem że masz pw zablokowane. Cytuj
MassDNM 2 Opublikowano 29 Października 2012 Proszę o osoby które mogą załatwiać sprawy vlepek o kontakt na pw lub gg:5608728. Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 30 Października 2012 W związku z brakiem czasu Kamila sprawami vlepek zajmuje się ja.Zostało ich kolo 100, mogę rozesłać. Ceny dla uzytkownikow:15 sztuk 5zl 50 sztuk 15zlW przypadku chęci zakupu ilości niepodzielnej przez te sumy lub większej od 50 ceny indywidualne.Wysyłka: List zwykły 4,00zlList priorytetowy 5,50zlList polecony 7,00zlList polecony priorytetowy 9,00zlUWAGA: listy zwykle nie są rejestrowane i za wszelkie zagubienia czy opóźnienia z winy poczty nie odpowiadam.Płatność z góry przez wpłatę na konto, dla ułatwienia mogę wystawić aukcje na allegro i wtedy płatność również przez PayU.Zamówienia, pytania etc. przez PW.Należy podać swoje dane do wysyłki, metodę wysyłki i liczbę sztuk.W odpowiedzi podam dane do przelewu lub link do allegro (na życzenie)Pozdrawiam Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 12 Listopada 2012 Moje vlepki http://img38.imageshack.us/img38/9425/dsc06598oc.jpg Cytuj
Arturo 15 Opublikowano 4 Grudnia 2012 No do mnie też już doszły W idealnym stanie, fakt faktem że koperta 20x większa od vlepki ale to jedyny minus Jak ktoś jeszcze nie kupił niech kupuje Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Ostatnie osoby otrzymały przesyłki, więcej vlepek na sprzedaż nie ma, więc ogłaszam zakończenie sprzedaży!Dziękuję wszystkim, którzy zdecydowali się na zakup, reklamując przy okazji nasze forum.Jeżeli ktoś z administracji znajdzie czas, być może na wiosnę pojawią się inne gadżety. Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Ostatnie osoby otrzymały przesyłki, więcej vlepek na sprzedaż nie ma, więc ogłaszam zakończenie sprzedaży!Dziękuję wszystkim, którzy zdecydowali się na zakup, reklamując przy okazji nasze forum.Jeżeli ktoś z administracji znajdzie czas, być może na wiosnę pojawią się inne gadżety. Myślę, że może by ruszyć temat odnośnie smyczy, koszulek oraz czapeczek Cytuj
Pioter 9 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Myślę, że to bardzo dobry pomysł. Koszulki, czapki - super sprawa.Czy byliby jacyś chętni na takowe gadżety?Potrzebne są projekty... na to tez przydaliby się chętni! No i twórczy i kreatywni ludzie... Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Jak już gdzieś pisałem, koszulki w dobrej jakości można mieć już za 30-40zł. Pomysł warty realizacji, wystarczą chęci i trochę czasu. Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Jak już gdzieś pisałem, koszulki w dobrej jakości można mieć już za 30-40zł. Pomysł warty realizacji, wystarczą chęci i trochę czasu. Koszulki nie wypalą. Temat kubków ruszyłem ale wycofuję się z realizacji bo temat już ujrzał światło dzienne a miało się to inaczej odbyć. Wszyscy na forum mówią fajnie ok są chętni a jak przyjdzie co do czego to nie ma chętnych aby zapłacić za zamówiony gadżet. Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 26 Grudnia 2012 No to wprowadzić zasadę obowiązującą na pewnym forum. Jeżeli zapiszesz się a nie zapłacisz - BAN NA IP.Skuteczne w 99%. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi