wapster 0 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Witam wszystkich stałych bywalców no i tych mniej stałych(choc tych teraz mniej...)Jes mozliwosc otrzymania ok.15 wlepek(naklejek)takich:6cm x 5cmWszystkich chetnych na taki bajer prosze aby zapisywali sie w tym temacie i wysyłanie adresu wysyłki nakelejek na PW.Niestety niedostana wszyscy chyba ze niezglosi sie az taka duza ilosc osob.Gdy bedzie Was sporo to niestety bede musiał losowac, ale neiiwem jeszcze jaka ilosc przeznacze na to, wiec z zalozenia kazdy moze dostac...Zycze powodzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wapster 0 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 ja place za wysylke naklejek...choc zawsze przyjmuje kase na zaplacenie za serwery i domene... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 czyli za darmo je dostaniemy?? fajnie :mrgreen:to ja chce taką :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Super! Ja poproszę taką naklejkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jano 0 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Jupi!!to ja tez poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi 0 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Fajnie ja tez poprosze :mrgreen: ile za to bulimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1197 0 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Fajnie ja tez poprosze :mrgreen: ile za to bulimy? ja place za wysylke naklejek...choc zawsze przyjmuje kase na zaplacenie za serwery i domene... Ja też bym prosił :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubanczyk93 0 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 ja też chcę,ja też chcę :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wapster 0 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 naklejki poleca do:DamianmantiswitusNostrampiwowskivelibrumkubanczyk93marcin1197jano - podaj jeszcze Imie i Nazwisko na PWInne oosby niepodaly mi danych na PW wiec doszedlem do wnioku ze niechca ich otrzymac.Zostana ona zapewne wyslane w poniedzialek, ostatecznie we wtorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzio1313 1 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Ja tez ja tez!!!!!!!! prosze!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wapster 0 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 niestety dyzio1313 spuzniles sie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jano 0 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Nakleje idealne for me!---------------------------dzięki wielkie Admin ! :mrgreen: super one są! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 do mnie naklejki też doszły. Są super. Dzięki Wapster :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes227 0 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Sorry że odkopuję tak stary temat, ale mam pytanko... Czy jest szansa na naklejki w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirotechnika 0 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 ja też chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 No ja też bym prosił jeśli można ale przecierz można sobie samemu na allegro zamówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bitels 0 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Też bym prosił bym był bardzo wdzięczny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Po co piszecie, że chcecie jak nawet nie wiadomo czy można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus 0 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Czy teraz w szkołach nie uczą czytania ze zrozumieniem?Rozumiem, jedna osoba mogła się pomylić, ale reszta przeczytała jej post i od razu zaczęła pisać... czy Wapster gdziekolwiek napisał ostatnimi czasy, że ma w planach ponowne zamówienie z naklejkami? Nigdzie tego nie ma, więc nie rozumiem o co prosicie. Licznik z postami chcemy powiększyć? Hm, moderatorzy, administratorzy zawsze mogą zwiększyć licznik ostrzeżeń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes227 0 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Witus.. Ja się wcale nie pomyliłem, widziałem że nie pisał, ale zapytałęm czy są szanse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar3kkk 0 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 a może ktoś skana wrzucić z nią bo nawet nie wiemy jak one wyglądają albo zdjęcie jakieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Felix1 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 a może ktoś skana wrzucić z nią bo nawet nie wiemy jak one wyglądają albo zdjęcie jakieś Ale ty głupi jesteś Wysłany: 2007-03-05, 18:46 wlepki z logiem strony!!! JUŻ NIE AKTUALNE!!! Powinniście zamykać stare tematy bo niektórzy czytania się w szkole nie uczyli i w dodatku mają oczy w d*pie i nie widzą że temat stary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar3kkk 0 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 a może ktoś skana wrzucić z nią bo nawet nie wiemy jak one wyglądają albo zdjęcie jakieś Ale ty głupi jesteś Wysłany: 2007-03-05, 18:46 wlepki z logiem strony!!! JUŻ NIE AKTUALNE!!! Powinniście zamykać stare tematy bo niektórzy czytania się w szkole nie uczyli i w dodatku mają oczy w d*pie i nie widzą że temat stary Co bo chce zobaczyć co to to jestem głupi? Twoje komentarze są właśnie głupie -.- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Słuchaj Mar3kkk To ju się robi zmieszne czytać nie umiesz Ale dobra powiem ci dla świetego spokoju widzisz w banerze na górze forum taki znaczek z napisaem fireworks to właśnie jest to :lol: :neutral: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pokepim 0 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 tak tak kameleon tak tak podlizuj sie felixowi, i co ze chciał zobaczyc? JEgo sprawa i nie powinniscie obrazac go z tego powodu, bo to swiadczy o waszym niedorozwinieciu, i sami nie umiecie czytac, bo w regulaminie jest napisane, żeby nie obrazac userow.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi