MasterToster 0 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 bardzo ładne i estetyczne wlepki nie ma na nich takiego chaosu (i o to chodzi) Cytuj
koma94 0 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Vlepki naprawde ladne mam nadzieje ze niedlugo bedzie mozna je kupic Cytuj
Poki 17 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Nono, wlepeczki naprawde bardzo ładne i przykuwające wzrok przez kolorystyke. Mam nadzieje, że będzie utrzymana w takim tonie jak na projektach. Czekam na dalsze info. Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 11 Maja 2010 No... i mam vlepki Pomysł był naprawdę dobry, vlepki są świetne!A teraz uwaga, jeśli jesteś zainteresowany kupnem tych vlepek wyślij do mnie na PW swoje dane wraz z ilością jaką chcecie kupić, a ja w odpowiedzi dam wam dane do przelewu.Koszty:50 szt. 10 zł30 szt. 7 zł25 szt - 6 zł20 szt. 5 zł15 szt. 4 zł+ 4 zł za przesyłkę.VLEPKI BĘDĄ WYSYŁANE SERIAMI ŻEBYM NIE MUSIAŁ CODZIENNIE IŚĆ NA POCZTĘ! Czyli po prostu w partiach np. do 3 osób od razu.Vlepek mam 500 sztuk ale do wysyłki jest 300, ponieważ wapster dostaje 200 sztuk.PozdrawiamPrzypomnę również, że są jeszcze dostępne starsze vlepki, jakieś 100 sztuk - cały czas na sprzedaż więc na PW piszcie które chcecie. Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 11 Maja 2010 Uwaga!!! Z powodu przyczyn technicznych zamawianie vlepek zostaje wstrzymane aż do dnia w którym dam info, że można znów zamawiać.Pierwsze 4 osoby które do mnie napisały zamówienia (koma94, djpiotrek1995, mpiwowski, firawerkoman) dostaną vlepki jak tylko otrzymam pieniądze.Za zaistniałą sytuacje przepraszam, chociaż nie zależy ona ode mnie.Nieaktualne! Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 24 Maja 2010 VLEPKI ZNÓW MOŻNA ZAMAWIAĆ!!!Przypominam:Jeśli jesteś zainteresowany kupnem tych vlepek wyślij do mnie na PW swoje dane wraz z ilością jaką chcecie kupić, a ja w odpowiedzi dam wam dane do przelewu.Koszty:50 szt. 10 zł30 szt. 7 zł25 szt - 6 zł20 szt. 5 zł15 szt. 4 zł+ 4 zł za przesyłkę. (ponad 50 sztuk to +1zł za przesyłkę)VLEPKI BĘDĄ WYSYŁANE SERIAMI ŻEBYM NIE MUSIAŁ CODZIENNIE IŚĆ NA POCZTĘ! Czyli po prostu w partiach np. do 3 osób od razu.Przypomnę również, że są jeszcze dostępne starsze vlepki, jakieś 100 sztuk - cały czas na sprzedaż więc na PW piszcie które chcecie - mogę również wysyłać mieszane - kilkanaście sztuk nowych i starych.Pozdro Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 24 Maja 2010 vlepki już do mnie doszły (oba rodzaje). Naprawdę polecam, szczególnie te ostatnie są super. :rolleyes: Cytuj
Pioter 9 Opublikowano 15 Lipca 2010 Witam! Właśnie dzisiaj przybyły do mnie forumowe vlepki. Bardzo fajny projekt i ogólny wygląd.Polecam każdemu i jednocześnie informuję, że starych naklejek już nie ma! Dostępne są jeszcze te pomarańczowe z napisem 1.3G.Pozdrawiam i namawiam do kupna bo warto. Pioter Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 30 Listopada 2010 1 Grudnia za pół godziny i udziela się klimat sylwestrowy.W takim razie ja przypominam, że vlepki forumowe są cały czas dostępne i można je zamawiać.Zdjęcie:Mam ich jeszcze bardzo dużo, więc jak ktoś jest zdecydowany na zakup to proszę pisać na PW swoje dane i ilość vlepek, a ja w odpowiedzi dam dane do przelewu.Cennik dla leniwych:50 szt. 10 zł30 szt. 7 zł25 szt - 6 zł20 szt. 5 zł15 szt. 4 zł+ 4 zł za przesyłkę. (ponad 50 sztuk to 5zł za przesyłkę) Cytuj
Mati88 1 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zamówiłem te vlepki u Kami(L)a i jestem bardzo zadowolony.Dobra robota! Polecam wszystkim! Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 27 Maja 2011 Gdybym je wystawił na allegro (bo mam jeszcze ich jeszcze 240) to byliby chętni? Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 28 Maja 2011 Na allegro tak A właściwie jaka jest różnica miedzy forum i allegro? Dalej nie ufasz Kamilowi mimo takiej ilości pozytywnych komentarzy? Na allegro sprzedający musi zapłacić prowizje... Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 28 Maja 2011 allegro to zupełnie co innego, zapewne wielu by kupiło. Zapewne tak, ale wielu spoza forum, nie rozumiem czasem braku zaufania forumowiczów...Moga kupić taniej na forum, a mimo komentarzy, mimo tego ze wiadomo ze wszystko będzie ok wola allegro... Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 28 Maja 2011 Na razie to nie wiem czy w ogóle opłaca mi się wystawiać. Ale jak wystawie to będzie możliwość zakupu w formie kompletów - jeden komplet to 20 sztuk = 5 zł2 komplety - 40 sztuk = 10 zł i tak dalej...Swoją drogą szczerze wątpie, czy na allegro byłoby jakieś większe zainteresowanie. Po co komuś vlepka strony na której nie jest zarejestrowany? Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Po 22 czerwca mógłbym je wystawić na allegro. Piszcie na PW lub w temacie kto byłby chętny, bo nie wiem czy by mi się to w ogóle opłacało.Komplet 20 sztuk - 5 zł Cytuj
FireworksMaster 0 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Można dostać jeszcze te czerwone 1,3G ? bo ja bym chętnie sobie kupił Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Można dostać jeszcze te czerwone 1,3G ? bo ja bym chętnie sobie kupił Przeciez o nich tu caly czas mowilmy... innych aktualnie nie ma... Cytuj
FireworksMaster 0 Opublikowano 9 Czerwca 2011 A to super, ile kosztuje 50 i 100szt ?i przesyłka ile?Albo inaczej, ile moge mieć na 18zł z przesyłką ? Cytuj
FireworksMaster 0 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Tak tylko nie wiem w końcu po ile są, bo w jednym miejscu pisze 10zł za 50szt. a w drugim 5zł za 20szt. ja bym wziął tak z 60-70szt Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Na allegro będzie obowiązywał ten droższy cennik.20 zł 5 zł i tak dalej60 sztuk = 3 komplety = 15 zł. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi