Kamilegionista 0 Opublikowano 20 Stycznia 2012 W dniu 16.11.2011 o 20:13, przemo312132 napisał(a): Czy można jeszcze dostać te vlepki ? Mozna. Trzeba tylko priva wyslac. Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 21 Stycznia 2012 W dniu 20.01.2012 o 23:31, Kamilegionista napisał(a): Mozna. Trzeba tylko priva wyslac. Kamil to Ty żyjesz? Sorki za offtop, ale nie mogłem się powstrzymać fps Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 27 Stycznia 2012 W dniu 21.01.2012 o 23:55, fpshooter napisał(a): Kamil to Ty żyjesz? Sorki za offtop, ale nie mogłem się powstrzymać fps Zyje zyje i mam sie dobrze... Cytuj
MassDNM 2 Opublikowano 27 Października 2012 Do kogo konkretnie trzeba napisać żeby vlepki otrzymać? Trzeba płacić coś za to? Bo bym w szkole porozwieszał i na mieście. Jeżeli popełniłem jakiś błąd to przepraszam, jestem nowy. Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 29 Października 2012 Ja też bym chciał ewentualnie do kogo trzeba sie zgłosić ? Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 29 Października 2012 To jak Kamil to odezwij sie do mnie wiem że masz pw zablokowane. Cytuj
MassDNM 2 Opublikowano 29 Października 2012 Proszę o osoby które mogą załatwiać sprawy vlepek o kontakt na pw lub gg:5608728. Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 30 Października 2012 W związku z brakiem czasu Kamila sprawami vlepek zajmuje się ja.Zostało ich kolo 100, mogę rozesłać. Ceny dla uzytkownikow:15 sztuk 5zl 50 sztuk 15zlW przypadku chęci zakupu ilości niepodzielnej przez te sumy lub większej od 50 ceny indywidualne.Wysyłka: List zwykły 4,00zlList priorytetowy 5,50zlList polecony 7,00zlList polecony priorytetowy 9,00zlUWAGA: listy zwykle nie są rejestrowane i za wszelkie zagubienia czy opóźnienia z winy poczty nie odpowiadam.Płatność z góry przez wpłatę na konto, dla ułatwienia mogę wystawić aukcje na allegro i wtedy płatność również przez PayU.Zamówienia, pytania etc. przez PW.Należy podać swoje dane do wysyłki, metodę wysyłki i liczbę sztuk.W odpowiedzi podam dane do przelewu lub link do allegro (na życzenie)Pozdrawiam Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 12 Listopada 2012 Moje vlepki http://img38.imageshack.us/img38/9425/dsc06598oc.jpg Cytuj
Arturo 16 Opublikowano 4 Grudnia 2012 No do mnie też już doszły W idealnym stanie, fakt faktem że koperta 20x większa od vlepki ale to jedyny minus Jak ktoś jeszcze nie kupił niech kupuje Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Ostatnie osoby otrzymały przesyłki, więcej vlepek na sprzedaż nie ma, więc ogłaszam zakończenie sprzedaży!Dziękuję wszystkim, którzy zdecydowali się na zakup, reklamując przy okazji nasze forum.Jeżeli ktoś z administracji znajdzie czas, być może na wiosnę pojawią się inne gadżety. Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 20 Grudnia 2012 W dniu 20.12.2012 o 13:17, JMJ Pirfotechnics napisał(a): Ostatnie osoby otrzymały przesyłki, więcej vlepek na sprzedaż nie ma, więc ogłaszam zakończenie sprzedaży!Dziękuję wszystkim, którzy zdecydowali się na zakup, reklamując przy okazji nasze forum.Jeżeli ktoś z administracji znajdzie czas, być może na wiosnę pojawią się inne gadżety. Myślę, że może by ruszyć temat odnośnie smyczy, koszulek oraz czapeczek Cytuj
Pioter 9 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Myślę, że to bardzo dobry pomysł. Koszulki, czapki - super sprawa.Czy byliby jacyś chętni na takowe gadżety?Potrzebne są projekty... na to tez przydaliby się chętni! No i twórczy i kreatywni ludzie... Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Jak już gdzieś pisałem, koszulki w dobrej jakości można mieć już za 30-40zł. Pomysł warty realizacji, wystarczą chęci i trochę czasu. Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 25 Grudnia 2012 W dniu 25.12.2012 o 00:02, Ponq napisał(a): Jak już gdzieś pisałem, koszulki w dobrej jakości można mieć już za 30-40zł. Pomysł warty realizacji, wystarczą chęci i trochę czasu. Koszulki nie wypalą. Temat kubków ruszyłem ale wycofuję się z realizacji bo temat już ujrzał światło dzienne a miało się to inaczej odbyć. Wszyscy na forum mówią fajnie ok są chętni a jak przyjdzie co do czego to nie ma chętnych aby zapłacić za zamówiony gadżet. Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 26 Grudnia 2012 No to wprowadzić zasadę obowiązującą na pewnym forum. Jeżeli zapiszesz się a nie zapłacisz - BAN NA IP.Skuteczne w 99%. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi