Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o nie ten niebieski napis do 9 jest tragiczny. Mówię ci daj jakieś inne fajerwerki spod spodu. I logo białe. Będzie najlepiej.

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

1. No to prosze daj jakieś tło
2. Białe logo będzie beznadziejne.
3. Nie będziesz kupował - zostawmy ocene innym.

Opublikowano

No zrobiłem 10 prac dupnych a mpiwowski jedną dobra i cóż :P
Mi się podoba

Opublikowano

Najlepsze mpiwowskiego :)

Opublikowano

Tak to prawda, ale ja bym dał logo forum na środku całego obrazka. Jak miżesz to przesuń to logo na środek to porównamy. Tło i czcionka jest ok.

Opublikowano

będzie źle bo się zleje z czerwonym efektem. Nie martw się już próbowałem różne warianty ten jest najlepszy.

Opublikowano

W tej mpiwowskiego trzeba uwidocznić logo oraz adres forum. Najlepiej byłoby przesunąć je na środek. Jeżeli zlewałoby się z dolnym efektem fajerwerków to należy zwyczajnie podciąć ten projekt od dołu.

A jeżeli nie to mi się podoba również Kamilegionisty ta z białym logo i niebieskimi efektami.

Opublikowano

jak się wydrukowało to wszystko widać. Tu głównie chodzi o adres forumfajerwerki. po drugie powtarzam źle będzie na środku, próbowałem wiele wariantów. Ten jest najlepszy.

Opublikowano

Ładna jest też jak vel mówi Kamila ta z lewy dolny róg (na zdjęciu) z niebieskim tłem. Tylko może spróbuj napisać wszystko czcionką taką jaką mpi użył. Mpi mimo wszystko przesuń te logo i pokaż nam jak to wygląda. Ja głosuję na kamila (tą niebieską) i na mpiego tylko pokaż nam jak to wygląda z logiem na środku. :krzyk:

edit/ mpi albo spróbuj przyciemnić te fajerwerki na dole

Opublikowano

kurcze, wygląda beznadziejnie z logiem w środku. Robiłem już to, uwierz mi na słowo :wink:

Robiłem najpierw tak by było jednak pośrodku. Niestety przez fajerwerki musiałem zmienić. Tak jest najlepiej.

Opublikowano

Praca mpiwowskiego wymiata :!:

Opublikowano

Witus prawdopodobnie zrobi jakiś projekt jeszcze... I wtedy chce normalnego głosowania i dokładniej liczby ile osób kupi vlepki!!!
Zastanówcie się dobrze, cena będzie naprawde atrakcyjna!

Opublikowano

Jestem chętny do kupna naklejek. :) Zależy w jakiej bedą cenie ale myślę, że tak ok. 15 to kupię. :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

erzu45.jpg
312tkxe.jpg
Podobają się? ;)
Teraz uwaga!
Każdy kto chce zamówić vlepki, pisze do mnie na PW dane do wysyłki i ile chcecie, a następnie ja wysyłam dane do przlewu i podaje cene, wy wysyłacie pieniądze i ja wysyłam vlepki!
Wszystko jasne?!
NA ŻYCZENIE MOGE ZROBIĆ AUKCJE NA ALLEGRO

Vlepki będe wysyłał tak, że będe czekał na taką jedną partie, np. 3 osób, aż wyślą pieniądze, żebym nie musiał 3 razy chodzić na poczte, tylko wszystko załatwić za 1 razem.

Zostało mi jeszcze ok 110 vlepek.
Są chętni?

Opublikowano

W innym temacie napisałem, ale zrobie to tez tutaj.
50 szt. 10 zł
30 szt. 7 zł
25 szt - 6 zł
20 szt. 5 zł
15 szt. 4 zł
+ 4 zł za przesyłkę.

Jeśli się zdecydujecie to Pw z danymi i ile vlepek żebym wiedział na 100%.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Witajcie, wapster napisał do mnie z pomysłem zrobienia nowych forumowych vlepek, pierwszy pomysł z vlepkami uznaję za udany ponieważ zainteresowanie było spore.
Tym razem wapster wpadł na pomysł, by zrobić vlepke na styl oznaczenia "1.3 G", przed chwilą zrobiłem taki test i byłoby to coś w tym stylu:
http://i39.tinypic.com/ilm5ms.png
Projekt vlepki byłby wysłany do firmy w postaci takiej: http://i39.tinypic.com/34nk67m.png więc tego białego tła z obrazka wcześniej oczywiście by nie było - co daje nam bardzo widoczną i oryginalnie zaprojektowaną vlepke :)
Czekam na wasze opinie i pomysły.

Opublikowano

Jak dla mnie jest to super wzór!!
Oczywiście jak macie jakieś swoje sugestie czy pomysły to zapraszam do komentowania!

Opublikowano

Mnie też się podoba, można śmiało robić :)

Opublikowano

Super! Oryginalny pomysł, super trafienie w gusta użytkowników.

Opublikowano

Zgadnijcie co ja na to...

Jak będę miał jeszcze jakiś pomysł to podrzucę.

Pzdr

Opublikowano

Świetny projekt :) bardzo mi się podoba...Jakby co to jestem chętny :)