Witam , z racji tego ze zbliża się sylwek , a ja jeszcze nie mam żadnych fajerwerków ... Postanowiłem zamówić paczkę z bf I tu problem , mam wielki dylemat ! Nie wiem co wybrać :< Chciałbym abyście mi ułożyli stuff do 360 zł,(bez kosztów przesyłki) , liczę na dużo odp... ^^ co do paczki to może być np:
Petardy 30-40zł rakiety - ( tu mogą być perfecty i voo-doo , wiec rakiet proszę nie układać , ale wpisać w propozycje ! ) art.rózne-(do do 30zł , w tym lont 8-10 m) mozdzierz - ( myślę ze najlepszym wyborem będzie MAGIC SKY 2'' no i za reszta SAME KOSTKI ! ( w tym moze być konkret jakiś kreta może ?)
Pytanie
Gość FireRacevvv
Witam , z racji tego ze zbliża się sylwek , a ja jeszcze nie mam żadnych fajerwerków ... Postanowiłem zamówić paczkę z bf
I tu problem , mam wielki dylemat ! Nie wiem co wybrać :< Chciałbym abyście mi ułożyli stuff do 360 zł,(bez kosztów przesyłki) , liczę na dużo odp... ^^
co do paczki to może być np:
Petardy 30-40zł
rakiety - ( tu mogą być perfecty i voo-doo , wiec rakiet proszę nie układać , ale wpisać w propozycje ! )
art.rózne-(do do 30zł , w tym lont 8-10 m)
mozdzierz - ( myślę ze najlepszym wyborem będzie MAGIC SKY 2''
no i za reszta SAME KOSTKI ! ( w tym moze być konkret jakiś kreta może ?)
Z góry bardzo dziękuje !
Pozdrawiam !
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi