Skocz do zawartości
  • 0

Proszę o radę.

Pytanie

Opublikowano

Witam
Chciałbym się Was poradzić :)
Mianowicie na tegorocznego Sylwestra chce kupić jakieś wyrzutnie. Budżet przeznaczony na to nie będzie imponujący 60-100 zł Mój problem polega na tym: mam dwie opcje:

1. Poczekać do (prawie) końca grudnia jak hipermarkety wyrzucą fajerwerki na sklepy: W tamtym roku dość ciekawie było w Polo markecie, Lidlu. Po wcześniej przeglądniętych gazetkach iść i zaopatrzyć się.
2. Zrobić zamówienie na korsarzu, (dostawa gratis).

Proszę o Wasze rady, co Wy byście zrobili.
Jeśli temat napisałem w złym dziale to proszę o przeniesienie go.

Pozdrawiam.

14 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Moim zdaniem lepiej skorzystać z oferty Korsarza, masz tam większy wybór i lepsze ceny niż w hipermarketach. Na dodatek na 99% dostaniesz to co chcesz, a nie będziesz musiał się dostosowywać do aktualnej oferty marketów.
Za taką samą cenę dostaniesz więcej produktów, które dodatkowo będą ciekawsze i lepsze niż w sklepach.

Przy okazji gratuluje konkretności tematu i dobrego samego stylu - post jest zrozumiały, poprawny gramatycznie i interpunkcyjnie, a przy tym na temat. To rzadkość wśród nowych uzytkownikow. Kategoria oczywiście również jest dobra.

Daj znać, co zdecydujesz, to ułożymy Ci jakieś propozycje ciekawych produktów!

• 0
Opublikowano

Witam i dziękuje za zainteresowanie.

Prawdę powiedziawszy zdecydowałbym się na zakupy w Korsarzu gdyby nie to, że w tamtym roku bardzo ciekawe wyrzutnie miał Polo Market, konkretnie chodzi mi o 3 wyrzutnie importera Śmieszek (The Magic Key, Sky Buster i Backyardfun)które kosztowały śmieszne pieniądze (9,99) na to jak ładnie strzelały. Odpaliłem razem 2x Backyardfun + fontanna ballet (triplex) efekt mnie powalił za cenę 25 zł. Dlatego liczę, że w tym roku też będzie można znaleźć w marketach coś ciekawego/niedrogiego ;)Mam pewne priorytety: chciałbym dobrze zagospodarować pieniądze, nie kupić za wszystko jednej większej wyrzutni, tylko kilka mniejszych dobrze dobranych i wartych swojej ceny. Jeśli znacie takie wyrzutnie to proszę się ze mną nimi podzielić. Pozdrawiam.

• 0
Opublikowano

Zatem do koszyka proponuję wrzucić:
JW06 - 17zł
JW07 - 17zł
JW09 - 30zł
P7305 - 44zł

• 0
Opublikowano

-TXB462
-SM9882
-P7039
-JW4060
-JW26
-FP3/SMALL

Razem= 117,74zł

Dobre, sprawdzone, różnorodne wyrzutnie z których powinieneś byc zadowolony :)
( efekty wyrzutni możesz zobaczyc na youtube )
Dodatkowo polecam wziąc fp3/small :) bardzo dobre petardy, huk podobny do słynnych achtungów więc myślę, że warto wziąc tą 1 paczke.
Trochę przekroczyłem Twój budżet, więc gdybyś stwierdził, że ostatecznie zostajesz przy 100zł i ani złotówki więcej to możesz odrzucic te petardy oraz TXB462.

• 0
Opublikowano

Witam
Widzę, że jesteście jednak za wcześniejszym kupnem w Korsarzu, i ja coraz bardziej chylę się ku temu. Dziękuję za podpowiedzi, jak na razie moim pewniakiem jest wyrzutnia Styx, nad resztą cały czas się zastanawiam/oglądam filmiki. Czy możecie mi polecić jakąś flarę najlepiej czerwoną, czy taką flarę bezpiecznie można trzymać w ręku?
Pozdrawiam.

• 0
Opublikowano

Zapoznaj się z tematem: http://www.forumfajerwerki.pl/topic/9348-race-krotki-opis/page__p__87772__hl__flary__fromsearch__1?do=findComment&comment=87772
Flary meczowe z tego co się orientuje odpalane sa nie od źródła ognia, a w wyniku przekręcenia (wykręcenia) tuby, takie używane są na meczach i takie są najbezpieczniejsze. Innych nie polecam trzymać w ręku ze względu na możliwość wybuchu. W jakim celu te flary?

• 0
Opublikowano

Poki chciałbym trochę urozmaicić nimi Sylwestra :)
O dalszych moich postępach w wyborze kostek będę informował na bieżąco w tym temacie. Na tą chwile na pewno kupię: Styx JW09 i JW06.
Dziękuje Wszystkim za sugestie i proszę oczywiście o więcej. Co sądzicie o Żukach P0003A ?, chciałem kupić coś do zabawy jakiś jeden artykuł najlepiej żeby trochę świecił i wybuchał co polecacie?
Pozdrawiam.

• 0
Opublikowano

Żuki, Fp3/ New (tylko new bo one mają taki rozbłysk przed wystrzałem)

• 0
Opublikowano

Dodam pare produktów od siebie, tak dla urozmaicenia:
- JF09 mix fontann
- JFS1 Świece dymne. Jak za taką cene robią bardzo ładny, gęsty i kolorowy dymek.
- P4060 Stroboskopy.

• 0
Opublikowano

Poki dzięki napewno skorzystam z stroboskopów, w połączeniu z 2 szt. flar czerwonych będzie ciekawie wyglądać :)
Mam jeszcze pytanie: który z tych produktów wybrać/co warto kupić:
- JM02N - Kamikadze (nie wiem ilu szt. dotyczy cena)
- JM06-2 - Albatros
- P5008 - Helikopter
- W504 - Mały Kamikadze

I jeszcze proszę o propozycje rakiet (z korsarz) do 20 zł :) Pozdrawiam.

• 0
Opublikowano

Poki dzięki napewno skorzystam z stroboskopów, w połączeniu z 2 szt. flar czerwonych będzie ciekawie wyglądać :)
- JM06-2 - Albatros
- P5008 - Helikopter
- W504 - Mały Kamikadze

Rakiety : JR8 Diabolo

i

W504 Mały kamikadze
  • 0
Opublikowano

- JM06-2 - Albatros
- P5008 - Helikopter
- W504 - Mały Kamikadze

Mały kamikadze- najopłacalniejsze z wyżej wymienionych

JR4- o dziwo spore efekty jak na tego typu rakiety i tą cenę, ale rakiety jak to rakiety, bez rewelacji
  • 0
Opublikowano

Mały kamikadze, a z rakietek JR08 ; D