Witam Chciałbym się Was poradzić Mianowicie na tegorocznego Sylwestra chce kupić jakieś wyrzutnie. Budżet przeznaczony na to nie będzie imponujący 60-100 zł Mój problem polega na tym: mam dwie opcje:
1. Poczekać do (prawie) końca grudnia jak hipermarkety wyrzucą fajerwerki na sklepy: W tamtym roku dość ciekawie było w Polo markecie, Lidlu. Po wcześniej przeglądniętych gazetkach iść i zaopatrzyć się. 2. Zrobić zamówienie na korsarzu, (dostawa gratis).
Proszę o Wasze rady, co Wy byście zrobili. Jeśli temat napisałem w złym dziale to proszę o przeniesienie go.
Pytanie
secound 0
Witam
Chciałbym się Was poradzić
Mianowicie na tegorocznego Sylwestra chce kupić jakieś wyrzutnie. Budżet przeznaczony na to nie będzie imponujący 60-100 zł Mój problem polega na tym: mam dwie opcje:
1. Poczekać do (prawie) końca grudnia jak hipermarkety wyrzucą fajerwerki na sklepy: W tamtym roku dość ciekawie było w Polo markecie, Lidlu. Po wcześniej przeglądniętych gazetkach iść i zaopatrzyć się.
2. Zrobić zamówienie na korsarzu, (dostawa gratis).
Proszę o Wasze rady, co Wy byście zrobili.
Jeśli temat napisałem w złym dziale to proszę o przeniesienie go.
Pozdrawiam.
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi