Crispers5 1 Opublikowano 16 Listopada 2012 "No tak organizator powinien dokładnie powiedzieć Ci czego oczekuje a najlepiej przesłać specyfikację/dokumentację co i jak zrobić żebyś wygrał bez żadnego "ale"... zakończ te marne marudzenie..."Organizator nie ukazywał żadnego zainteresowania i to tyle, napisanie kilku komentarzy to kwestia paru minut, a wyparł się brakiem czasu, to tyle na ten temat i nie zamierzam wałkowac tematu, który skończył się rok temu. Ja kończe rozmowe na końcu - pojawi się jeszcze jeden komentarz, który ma związek ze mną na pewno odpiszę.
Arturo 15 Opublikowano 16 Listopada 2012 Drogi moderatorze usuń proszę zbędne wałkowanie zeszłorocznego konkursu KOMETY...
Ilovefireworks12 1 Opublikowano 17 Listopada 2012 Ej ja nie wiem po co wy się kłócicie jeden wygrał i koniec tematu a nie sobie teraz wypominacie i dyskutujecie. A teraz zwracam się do organizatorów konkursu gdzie są wyniki wyróżnienia każdy na to też czeka a wy nie podajecie ;D
firawerkoman 7 Autor Opublikowano 25 Listopada 2012 Witamy,Wreszcie się udało wyłonić wyróżnionych uczestników konkursu Dawid Ch z Brzegu Ewa P z Bielska Białej Kamil P z Bolesławca Kamila H z Olesna Marcin Ch z Piławy Górnej Mateusz P z Poznania Mirosław B z Mikstatu Natalia G Paulina J z Piaseczna Paweł R z Makowa Mazowieckiego Renata W z Kamieńca Poznańskiego Wojciech M z Koziegłów Wszyscy wymienieni uczestnicy konkursu otrzymują jednorazowy kupon rabatowy na zakupy w naszym sklepie wysokości -20%. Kupon ważny jest od 26.11.2012 do 16.01.2013Rabat nie łączy się z rabatem 5% za pierwsze zakupy. Przed złożeniem zamówienia prosimy o kontakt poprzez maila jakub@demonyognia.pl. Zamówienia muszą być złożone na te same dane co otrzymaliśmy w zgłoszeniu.PozdrawiamyTanieFajerwerki.plDemonyOgnia.pl
MajsterD12 5 Opublikowano 25 Listopada 2012 Cieszę się że udało się wyróżnić uczestników, za zdobycie wyróżnienia - dziękuję. Wszystkim uczestnikom gratuluję i życzę udanych zakupów
Rekomendowane odpowiedzi