Witam , chcialbym sie zapytac jak wyglada przebieg kupowania fajerwerkow przez internet ( dodam ze nigdy nie kupowalem niczego przez neta) . Chodzi glownie o b-f , w rejestracij musi byc nazwa loginu taka jak moje imie czy nazwisko ? moze byc inna nazwa? o email to samo sie tyczy ( moze to sie wydawac glupie ale serio pytam , bo nie wiem jak naklonic rodzicow do zakupu stuff'a ) w rejestracij podaje sie adres mieszkania ? ulice ? ( jak ktos mieszka na wsi t oco wtedy ? ) psl ? jak juz zaczne zamawiac paczke to dopiero teraz musze waszystkie dane podac na temat gdzie ma przyjsc paczka itd ? Licze na to ze ktos mi szczegolowo to opisze ! Dziekuje za pomoc
Pytanie
Gość Robert
Witam , chcialbym sie zapytac jak wyglada przebieg kupowania fajerwerkow przez internet ( dodam ze nigdy nie kupowalem niczego przez neta) .
Chodzi glownie o b-f , w rejestracij musi byc nazwa loginu taka jak moje imie czy nazwisko ? moze byc inna nazwa? o email to samo sie tyczy ( moze to sie wydawac glupie ale serio pytam , bo nie wiem jak naklonic rodzicow do zakupu stuff'a )
w rejestracij podaje sie adres mieszkania ? ulice ? ( jak ktos mieszka na wsi t oco wtedy ? ) psl ? jak juz zaczne zamawiac paczke to dopiero teraz musze waszystkie dane podac na temat gdzie ma przyjsc paczka itd ?
Licze na to ze ktos mi szczegolowo to opisze !
Dziekuje za pomoc
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi