Skocz do zawartości

KONKURS - sklepy bez KOMETY - dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ciekawe kto wygrał Sylwestrowy zestaw fajerwerków

Opublikowano

Noooo życze wygranej każdej osobie która zasłużyła na to.

Opublikowano

Noooo życze wygranej każdej osobie która zasłużyła na to.

A dziękuje :D
Opublikowano

Arturo a Twoja kostka doszła?

Opublikowano

Arturo a Twoja kostka doszła?

Tak, po 11 dniach wyczekiwania doszła i właśnie wczoraj testowałem 2sh z tej kostki.
Opublikowano

Jak efekty? I jaka to kostka?

Opublikowano
Jak efekty? I jaka to kostka?

P7688 Dominika
Rozpietośc efektu taka jaka na 1" powinna byc, ale sam efekt oraz jakośc gwiazdek bardzo słaba...
Osobiście za 100zl jej bym nie kupił ze względów wyżej opisanych, a także ze względu na swoją monotonie oraz dynamike (tutaj już w zależności od gustu, ale wątpię aby komuś podobał się jeden i ten sam efekt strzelający przez 1,5 minuty w dodatku słabym jakościowo ).
Opublikowano

Mi by się podobał :D Lubie kostki po 1,5 ; 2 min z takim samym lub zmieniającym się efektem :D

Opublikowano

Mi by się podobał :D/> Lubie kostki po 1,5 ; 2 min z takim samym lub zmieniającym się efektem :D/>

Umiesz czytac ze zrozumieniem ?
No chyba coś nie bardzo...
Mówię o kostce ze słaby jakościowo efekcie, a nie takim który jest dobrej jakości, bo tak to i można oglądać, ale jak nie ma na czym oka zawiesic to nie widzę sensu kupowac takiej wyrzutni.
Dobra, już koniec, bo jest to temat o konkursie, a nie o wyrzutni, którą i tak opisze w odpowiednim dla niej temacie :)
Opublikowano

Życze powodzenia w losowaniu , może i mi się coś dostanie ;p

Opublikowano

W dniu 21.12.2012r. wylosowaliśmy zgłoszenie od użytkownika forum o nicku: ckpmartini
Nagrodą jest wyrzutnia 49-cio strzałowa 1,2".

W losowaniu nagrody głównej szczęście dopisało użytkownikowi forum o nicku: FITBest

Gratulujemy zwycięzcom:)

Opublikowano

Brawo ckp wygrania 2 kostki :D

FITBest sylwestra będziesz miał udanego :P

Opublikowano

Z okazji Świąt Bożego Narodzenia oraz Nowego 2013 Roku życzymy Wam szczęścia, spokoju, spędzenia czasu w miłym rodzinnym gronie,wymarzonych prezentów oraz niezapomnianych atrakcji w Sylwestrową Noc:)

Opublikowano

Gratulacje dla wszystkich zwycięzców i szczególne uznanie dla Komety za wszystkie konkursy / za chęć zorganizowania czegoś takiego. ;)

Opublikowano

Również Gratuluję zwycięzcom :xmas_biggrin: , Mam nadzieję że w przyszłym roku również z organizujecie taki konkurs :)

Opublikowano

Nie wierzę, po prostu nie wierzę :) jeszcze nigdy w życiu nie wygrałem nic konkretnego. Bardzo dziękuję za nagrodę i za zorganizowanie tego konkursu Komecie, oraz p. Agnieszce za wyniki, które zawsze były na czas :).
Wszystkim życzę Wesołych Świąt!

Opublikowano

Noo... Gratuluję FITBest i tak szczerze to Ci zazdroszczę tej nagrody :xmas_tongue:/>

Opublikowano

Gratulacje :xmas_biggrin:/> To ładne prezenty Panowie dostaliście na Święta :xmas_biggrin:/>

Opublikowano

Gratuluje :) ckp jesteś pro :P Dostać 2x kostke 49sh w jednym konkursie :P

Opublikowano

hehe dzięki wielkie normalnie aż nie mogę uwierzyć że wygrałem 2 kostki jestem ciekaw co to będzie za 2 kostka najlepsze jest to że brałem udział tylko w 2 ostatnich losowaniach i w obydwóch wygrałem więc naprawdę ciesze się z wygranej. Gratulacje dla FITBest-a szkoda że mi się nie udało jeszcze tego ostatniego głównego losowania wygrać ale mówi się trudno :P Wesołych świąt oraz szczęśliwego nowego roku życzę wszystkim :67675:

Opublikowano

Dziękuje raz jeszcze i także gratuluję pozostałym laureatom :)

Opublikowano

Witam, chciałbym się tylko zapytać czy w ramach tego konkursu został odprowadzony podatek 10% od każdej wygranej? Jeśli tak to gdzie owa informacja znajduje się w Regulaminie - pytam tylko by nie było później nieprzyjemności.

Opublikowano

Podatek od wygranej odprowadza się dopiero gdy wygrana przekroczy 760zł. Do kwoty 760zł jesteśmy z tego obowiązku zwolnieni z tego co wyczytałem na forum prawnym.

Opublikowano

Podatek od wygranej odprowadza się dopiero gdy wygrana przekroczy 760zł. Do kwoty 760zł jesteśmy z tego obowiązku zwolnieni z tego co wyczytałem na forum prawnym.

Owszem, jednakże ta kwota obowiązuje tylko w przypadku zarejestrowanych gier losowych. W innym przypadku pokrywa je zwycięzca a pobiera organizator.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...