ckpmartini 0 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Oto nagroda z konkursu http://s1.pokazywarka.pl/bigImages/1592100/5618464.jpg
Arturo :) 14 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Noooo życze wygranej każdej osobie która zasłużyła na to. A dziękuje
Arturo :) 14 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Arturo a Twoja kostka doszła? Tak, po 11 dniach wyczekiwania doszła i właśnie wczoraj testowałem 2sh z tej kostki.
Arturo :) 14 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Jak efekty? I jaka to kostka? P7688 DominikaRozpietośc efektu taka jaka na 1" powinna byc, ale sam efekt oraz jakośc gwiazdek bardzo słaba...Osobiście za 100zl jej bym nie kupił ze względów wyżej opisanych, a także ze względu na swoją monotonie oraz dynamike (tutaj już w zależności od gustu, ale wątpię aby komuś podobał się jeden i ten sam efekt strzelający przez 1,5 minuty w dodatku słabym jakościowo ).
JacuQM 122 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Mi by się podobał Lubie kostki po 1,5 ; 2 min z takim samym lub zmieniającym się efektem
Arturo :) 14 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Mi by się podobał :D/> Lubie kostki po 1,5 ; 2 min z takim samym lub zmieniającym się efektem :D/> Umiesz czytac ze zrozumieniem ?No chyba coś nie bardzo...Mówię o kostce ze słaby jakościowo efekcie, a nie takim który jest dobrej jakości, bo tak to i można oglądać, ale jak nie ma na czym oka zawiesic to nie widzę sensu kupowac takiej wyrzutni.Dobra, już koniec, bo jest to temat o konkursie, a nie o wyrzutni, którą i tak opisze w odpowiednim dla niej temacie
huliganstreet 0 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Życze powodzenia w losowaniu , może i mi się coś dostanie ;p
Agnieszka 1 Opublikowano 24 Grudnia 2012 W dniu 21.12.2012r. wylosowaliśmy zgłoszenie od użytkownika forum o nicku: ckpmartiniNagrodą jest wyrzutnia 49-cio strzałowa 1,2".W losowaniu nagrody głównej szczęście dopisało użytkownikowi forum o nicku: FITBestGratulujemy zwycięzcom:)
barteek12 1 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Brawo ckp wygrania 2 kostki FITBest sylwestra będziesz miał udanego
Agnieszka 1 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Z okazji Świąt Bożego Narodzenia oraz Nowego 2013 Roku życzymy Wam szczęścia, spokoju, spędzenia czasu w miłym rodzinnym gronie,wymarzonych prezentów oraz niezapomnianych atrakcji w Sylwestrową Noc:)
Crispers5 1 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Gratulacje dla wszystkich zwycięzców i szczególne uznanie dla Komety za wszystkie konkursy / za chęć zorganizowania czegoś takiego.
Mks 2 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Również Gratuluję zwycięzcom :xmas_biggrin: , Mam nadzieję że w przyszłym roku również z organizujecie taki konkurs
FITBest 0 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Nie wierzę, po prostu nie wierzę jeszcze nigdy w życiu nie wygrałem nic konkretnego. Bardzo dziękuję za nagrodę i za zorganizowanie tego konkursu Komecie, oraz p. Agnieszce za wyniki, które zawsze były na czas .Wszystkim życzę Wesołych Świąt!
piter2599 5 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Noo... Gratuluję FITBest i tak szczerze to Ci zazdroszczę tej nagrody :xmas_tongue:/>
Bilon3 0 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Gratulacje :xmas_biggrin:/> To ładne prezenty Panowie dostaliście na Święta :xmas_biggrin:/>
Misiek4242 1 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Gratuluje ckp jesteś pro Dostać 2x kostke 49sh w jednym konkursie
ckpmartini 0 Opublikowano 25 Grudnia 2012 hehe dzięki wielkie normalnie aż nie mogę uwierzyć że wygrałem 2 kostki jestem ciekaw co to będzie za 2 kostka najlepsze jest to że brałem udział tylko w 2 ostatnich losowaniach i w obydwóch wygrałem więc naprawdę ciesze się z wygranej. Gratulacje dla FITBest-a szkoda że mi się nie udało jeszcze tego ostatniego głównego losowania wygrać ale mówi się trudno Wesołych świąt oraz szczęśliwego nowego roku życzę wszystkim
Janusz 0 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Witam, chciałbym się tylko zapytać czy w ramach tego konkursu został odprowadzony podatek 10% od każdej wygranej? Jeśli tak to gdzie owa informacja znajduje się w Regulaminie - pytam tylko by nie było później nieprzyjemności.
FITBest 0 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Podatek od wygranej odprowadza się dopiero gdy wygrana przekroczy 760zł. Do kwoty 760zł jesteśmy z tego obowiązku zwolnieni z tego co wyczytałem na forum prawnym.
Janusz 0 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Podatek od wygranej odprowadza się dopiero gdy wygrana przekroczy 760zł. Do kwoty 760zł jesteśmy z tego obowiązku zwolnieni z tego co wyczytałem na forum prawnym. Owszem, jednakże ta kwota obowiązuje tylko w przypadku zarejestrowanych gier losowych. W innym przypadku pokrywa je zwycięzca a pobiera organizator.
Rekomendowane odpowiedzi