JacuQM 122 Opublikowano 12 Listopada 2012 Dziękuje sponsorowi. A wiecie co mnie dziwi, że osoba która wygrała pierwsza wyrzutnie 19sh 1,2'' ( BF ok. 51zł ), a moja 25sh 1'' (BF ok. 49zł). Zakładając ,że kostka 100sh będzie miała kaliber 0,8''. I te komplementy
Cooli 4 Opublikowano 12 Listopada 2012 Jacu wygrałeś i jeszcze ci mało? Powinieneś się wstydzić. Bo dziękuje to powinno być na samym początku a nie wybrzydzanie. Obyś więcej nic nie wygrał bo ni umiesz docenić tego.
przemo312132 14 Opublikowano 12 Listopada 2012 Jacu wygrałeś i jeszcze ci mało? Powinieneś się wstydzić. Bo dziękuje to powinno być na samym początku a nie wybrzydzanie. Obyś więcej nic nie wygrał bo ni umiesz docenić tego. Miałbyś plusa jak by były Ale dobra wygrał to wygrał jak wygra jeszcze raz , trudno.... nie mamy wpływu na to
Crispers5 1 Opublikowano 12 Listopada 2012 Gratulacje dla JacuQM i karasiuna - wiele wyrzutni 1" dorównuje tym 30mm, więc być może będziesz mile zaskoczony. Nie ma co narzekać...
karasiun 0 Opublikowano 12 Listopada 2012 Gratulacje JacuQM. I powodzenia wszystkim w kolejnych losowaniach
velibrum 12 Opublikowano 12 Listopada 2012 Miałem Manile i to genialna kostka, przebija niektóre 1,2", natomiast bardzo dziwi mnie zachowanie JacuQM, które jest po prostu niedojrzałe i nietaktowne.Kometa jak zwykle zaskakuje pozytywnie pomysłowością w tworzeniu kolejnych tematów konkursowych, za co należą się duże gratulacje - tak trzymać!
Ilovefireworks12 1 Opublikowano 17 Listopada 2012 Ej mam pytanie do was ile tygodniowo każdy tak wysyła e-maili ?
Ilovefireworks12 1 Opublikowano 19 Listopada 2012 Oj tam może akurat ci się uda i wygrasz każdemu może dopisać szczęście
Agnieszka 1 Opublikowano 19 Listopada 2012 W dniu 16.11.2012r. wylosowaliśmy zgłoszenie od użytkownika forum o nicku: Marcin_PceGratulujemy:)Nagrodą jest wyrzutnia 25-cio strzałowa 1,2" Teheran.
Marcin_Pce 2 Opublikowano 19 Listopada 2012 Dziękuję bardzo Juz nie moge sie doczekac pierwszej konkretnej kosteczki w tegorocznym arsenale
Cooli 4 Opublikowano 19 Listopada 2012 Dziękuję bardzo :P/> Juz nie moge sie doczekac pierwszej konkretnej kosteczki w tegorocznym arsenale :)/> Gratulacje. Marcinie i do zobaczenia w Częstochowie
Marcin_Pce 2 Opublikowano 19 Listopada 2012 Az 1:)/>No dzieki chlopaki. Fajnie ze sa takie konkursy dla uzytkownikow.
Marcin_Pce 2 Opublikowano 21 Listopada 2012 Wyrzutnia juz jest u mnie.http://i49.tinypic.com/16aae8m.jpgPrzepraszam za post pod postem
Cooli 4 Opublikowano 22 Listopada 2012 Wyrzutnia juz jest u mnie.http://i49.tinypic.com/16aae8m.jpgPrzepraszam za post pod postem :)/> Widzę, że u ciebie już Święta
piter2599 5 Opublikowano 25 Listopada 2012 Jutro kolejny szczęśliwiec zostanie ogłoszony. No i kostka większa bo 36 strzałów.
sylar 3 Opublikowano 26 Listopada 2012 Pewnie Pani Agnieszka ogłosi zwycięzce koło wieczora, poza tym dostawaliście jakieś maile zwrotne z potwierdzeniem, że zgłoszenie zostało zaakceptowane czy coś ;>
Cooli 4 Opublikowano 26 Listopada 2012 Znamy już kolejnego zwycięzce ? NIE!!! Poznamy dopiero jak P. Agnieszka napisze. Zawsze wyniki są między godziną 18:00 a 22:00. Czekaj cierpliwieSylar nie dostawaliśmy żadnych potwierdzeń
velibrum 12 Opublikowano 26 Listopada 2012 Po pierwsze: będzie jak będzie, szybciej jak będzie, nie będzie.Po drugie: nie wszystkie skrzynki obsługują polecenia potwierdzenia przeczytania wiadomości, tak więc chill out man
Rekomendowane odpowiedzi