Agnieszka 1 Opublikowano 26 Listopada 2012 W dniu 23.11.2012r. wylosowaliśmy zgłoszenie od użytkownika forum o nicku: barteek12Gratulujemy:)Nagrodą jest wyrzutnia 36-cio strzałowa 1,2" Chartum.
barteek12 1 Opublikowano 26 Listopada 2012 Bardzo dziękuję za wyrzutnie . Oczywiście dalej będę wysyłał zgłoszenia.
barteek12 1 Opublikowano 29 Listopada 2012 Bardzo dziękuje, paczka już dotarła.Foto :http://imgur.com/Aiv34
przemo312132 14 Opublikowano 30 Listopada 2012 Ładnie wygląda Musicie koniecznie dać filmiki z efektem
Agnieszka 1 Opublikowano 3 Grudnia 2012 W dniu 30.11.2012r. wylosowaliśmy zgłoszenie od użytkownika forum o nicku: ThePiroManGratulujemy:)Nagrodą jest wyrzutnia 36-cio strzałowa 1,2" Libia.
Misiek4242 1 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Nie chce nic mówić, ale zobaczcie sobie kiedy koleś sie zarejestrował.. 5 dni temu i juz ma nagrode. Czy tylko mi sie zdaje ze tacy ludzie przychodza na forum tylko na konkursy? Nie trzeba było dać jakiegos progu np 1-2 miesiecy stażu na forum?
JacuQM 122 Opublikowano 3 Grudnia 2012 To że założył konto także potwierdzam, bo widziałem jak spamował postami w ciągu jednego dnia. Multi konto ? ! JacuQM
Cooli 4 Opublikowano 3 Grudnia 2012 To że założył konto także potwierdzam, bo widziałem jak spamował postami w ciągu jednego dnia. Multi konto ? ! JacuQM Zaraz to sprawdzimyMasz jakieś typy pod jakim kontem już był?
JacuQM 122 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Nie, nie chcę nikogo wskazywać ponieważ mogę się mylić. Najpierw trzeba zawiadomić Kometę żeby wstrzymali wysyłkę do czasu wyjaśnienia. JacuQM
Cooli 4 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Nie widzę problemu do wstrzymywania. Paczka i tak już została nadana.Na chwilę obecną gratulujemy zwycięzcy
ThePiroMan 0 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Nie, nie chcę nikogo wskazywać ponieważ mogę się mylić. Najpierw trzeba zawiadomić Kometę żeby wstrzymali wysyłkę do czasu wyjaśnienia. JacuQM czemu chcesz zawiadamawiać komete zeby wstrzymali wysyłkę ?
FITBest 0 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Miejmy nadzieję, że nie ma tu takich co robią multi tylko żeby coś wygrać.
Cooli 4 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Miejmy nadzieję, że nie ma tu takich co robią multi tylko żeby coś wygrać. Na chwilę obecną jest takie przeczucie, że taka osoba jest. Muszę tylko napisać do P. Agnieszki zapytanie i wszystko się wyjaśni.
domin839 2 Opublikowano 4 Grudnia 2012 To że przyłażą na forum tylko dla konkursów to normalka, ale jak założył 2 konta kub więcej aby tylko zwiększyć szansę na wygraną to już nie jest takie fajne. Proponuję to sprawdzić.
Crispers5 1 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Powinna być możliwość udziału w konkursie od np. 50 sensownych postów, pisałem wielokrotnie, tak powinno być w każdym regulaminie, aby kocurry z innych, konkurencyjnych forów nie brały udziału. konkurs zorganizowany jest dla użytkowników FF i konkurencja musi to uszanować. Widze, że ciśnienie rośnie bo nagrody uciekają, ;)/>/>/>
Rekomendowane odpowiedzi