Skocz do zawartości

KONKURS - sklepy bez KOMETY - dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź ;)

Opublikowano

W dniu 23.11.2012r. wylosowaliśmy zgłoszenie od użytkownika forum o nicku: barteek12
Gratulujemy:)
Nagrodą jest wyrzutnia 36-cio strzałowa 1,2" Chartum.

Opublikowano

Bardzo dziękuję za wyrzutnie . Oczywiście dalej będę wysyłał zgłoszenia.

Opublikowano

Gratulacje :)

Opublikowano

Ładnie wygląda :P
Musicie koniecznie dać filmiki z efektem

Opublikowano

No to kto dzisiaj wygrał ?

Opublikowano

Zawsze wyniki podają wieczorem koło 22:00

Opublikowano

W dniu 30.11.2012r. wylosowaliśmy zgłoszenie od użytkownika forum o nicku: ThePiroMan
Gratulujemy:)
Nagrodą jest wyrzutnia 36-cio strzałowa 1,2" Libia.

Opublikowano

Gratuluje :)

Opublikowano

Nie chce nic mówić, ale zobaczcie sobie kiedy koleś sie zarejestrował.. 5 dni temu i juz ma nagrode. Czy tylko mi sie zdaje ze tacy ludzie przychodza na forum tylko na konkursy? Nie trzeba było dać jakiegos progu np 1-2 miesiecy stażu na forum?

Opublikowano

To że założył konto także potwierdzam, bo widziałem jak spamował postami w ciągu jednego dnia. Multi konto ? !

JacuQM

Opublikowano

To że założył konto także potwierdzam, bo widziałem jak spamował postami w ciągu jednego dnia. Multi konto ? !

JacuQM

Zaraz to sprawdzimy

Masz jakieś typy pod jakim kontem już był?
Opublikowano

Nie, nie chcę nikogo wskazywać ponieważ mogę się mylić. Najpierw trzeba zawiadomić Kometę żeby wstrzymali wysyłkę do czasu wyjaśnienia.

JacuQM

Opublikowano

Nie widzę problemu do wstrzymywania. Paczka i tak już została nadana.

Na chwilę obecną gratulujemy zwycięzcy

Opublikowano

Nie, nie chcę nikogo wskazywać ponieważ mogę się mylić. Najpierw trzeba zawiadomić Kometę żeby wstrzymali wysyłkę do czasu wyjaśnienia.

JacuQM

czemu chcesz zawiadamawiać komete zeby wstrzymali wysyłkę ?
Opublikowano

Miejmy nadzieję, że nie ma tu takich co robią multi tylko żeby coś wygrać.

Opublikowano

Miejmy nadzieję, że nie ma tu takich co robią multi tylko żeby coś wygrać.

Na chwilę obecną jest takie przeczucie, że taka osoba jest. Muszę tylko napisać do P. Agnieszki zapytanie i wszystko się wyjaśni.
Opublikowano

To że przyłażą na forum tylko dla konkursów to normalka, ale jak założył 2 konta kub więcej aby tylko zwiększyć szansę na wygraną to już nie jest takie fajne. Proponuję to sprawdzić.

Opublikowano

Powinna być możliwość udziału w konkursie od np. 50 sensownych postów, pisałem wielokrotnie, tak powinno być w każdym regulaminie, aby kocurry z innych, konkurencyjnych forów nie brały udziału. konkurs zorganizowany jest dla użytkowników FF i konkurencja musi to uszanować. Widze, że ciśnienie rośnie bo nagrody uciekają, ;)/>/>/>

Opublikowano

ja wysłałem tylko 10 zgłoszeń : )

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...