Gość Spinek Opublikowano 27 Października 2012 siema. wie ktos moze gdzie moge dostac ''spinki'' ( takie cos co mocuje 2 lonty ze soba)na bf raczej ich nie ma , a ja chce kupic gdzies na miescie to , w jakich sklepach to dostane i jak o to zapytac ?dzieki za odp Cytuj
0 MrArlo12 1 Opublikowano 27 Października 2012 To znajdziesz w większość sklepów, np. mrówka, w jakiś samochodowych, na prawdę wszędzie. Cytuj
0 endriu123457 56 Opublikowano 27 Października 2012 Najszybciej w sklepie elektrycznym a to nie sa spinki tylko zaciski Cytuj
0 firawerkoman 7 Opublikowano 27 Października 2012 najszybciej je znajdziesz jak powiesz opaska zaciskowa lub trititka / tritka Cytuj
0 Arturo :) 14 Opublikowano 27 Października 2012 Sklepy typu Obi, Castorama czy chociażby w hipermarketach na dziale narzędzia Cytuj
0 Poki 17 Opublikowano 27 Października 2012 Myślałem, ze chodzi o spłonki. Opaski zaciskowe znajdziesz w każdym marketach budowlanym, hipermarketach i marketach cash&carry,sklepach ogrodniczych. Cytuj
Pytanie
Gość Spinek
siema. wie ktos moze gdzie moge dostac ''spinki'' ( takie cos co mocuje 2 lonty ze soba)na bf raczej ich nie ma , a ja chce kupic gdzies na miescie to , w jakich sklepach to dostane i jak o to zapytac ?
dzieki za odp
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi