Witajcie! Otóż fajerwerkami się interesuję już od dość dawna, jeżdżę na pokazy, forum przeglądam od czasu do czasu, lecz teraz zebrałem się w całość, oraz liczę na rady wtajemniczonych specjalistów, czyli was ;-) Chcę sobie zakupić fajerwerki w granicach 200, może 220 zł, bo tylko na tyle budżet pozwala, no - powiedzmy szczerze, nie jest to dużo, ale chyba na jakiś ubogi zestaw starczy. Od kiedy spadł śnieg nie myślę o niczym innym, niż o grudniu. Ale do rzeczy : Chciałbym mieć dużo frajdy z odpalania, nie chodzi mi o 40 sekundowy pokaz. Zależy mi na tym, aby było wszystkiego po trochu, trochę wyrzutni, trochę kul do moździerza ( jakie polecacie, firma super power. Rurę mam, 2 calową, ma ona rok, było w niej jakieś 6 szelek, lekko od dołu odpadł plastik, czy uciągnie jeszcze ten sezon?) oraz przydałoby się trochę rakiet. Nie interesują mnie pierdółki typu motylki czy petardy, bo to już mam. Chciałbym aby było hucznie, oraz aby tej frajdy z odpalania trochę było. Nie chcę odpalić dwie - trzy rzeczy i na tym skończyć. Cieszyłoby mnie to, gdybyście napisali od razu orientacyjnie średnią cenę poszczególnych przedmiotów. Jeśli chodzi o efekt, to w szczególności liczę na wasze propozycje dotyczące szelek 2 calowych. To chyba wszystkie niezbędne informacje. Dodam iż będę kupował przez internet przed sezonem, wyjdzie taniej.
Napiszę to jeszcze w punktach, aby było bardziej przejżyście :
-Kulki do moździerza. ( 4 ) ( tak z 25 zł by wyszło. ) -Wyrzutnie, dobrze by było, gdyby pośród nich była jakaś jedna ( jeśli jest ona w granicach 30 zł ), która jednocześnie odpala 3 pociski obok siebie, nie pamiętam jak ten układ się nazywał, chyba FAN. ( łącznie do 160 zł ) -Rakiety. ( tak z 50 zł ) Nie chodzi o ilość, lecz jak najlepszy efekt.
Bardzo dziękuję każdemu za chęci i wyciągnięcie pomocnej dłoni!
Pytanie
MeRo 0
Witajcie!
Otóż fajerwerkami się interesuję już od dość dawna, jeżdżę na pokazy, forum przeglądam od czasu do czasu, lecz teraz zebrałem się w całość, oraz liczę na rady wtajemniczonych specjalistów, czyli was ;-) Chcę sobie zakupić fajerwerki w granicach 200, może 220 zł, bo tylko na tyle budżet pozwala, no - powiedzmy szczerze, nie jest to dużo, ale chyba na jakiś ubogi zestaw starczy. Od kiedy spadł śnieg nie myślę o niczym innym, niż o grudniu. Ale do rzeczy : Chciałbym mieć dużo frajdy z odpalania, nie chodzi mi o 40 sekundowy pokaz. Zależy mi na tym, aby było wszystkiego po trochu, trochę wyrzutni, trochę kul do moździerza ( jakie polecacie, firma super power. Rurę mam, 2 calową, ma ona rok, było w niej jakieś 6 szelek, lekko od dołu odpadł plastik, czy uciągnie jeszcze ten sezon?) oraz przydałoby się trochę rakiet. Nie interesują mnie pierdółki typu motylki czy petardy, bo to już mam. Chciałbym aby było hucznie, oraz aby tej frajdy z odpalania trochę było. Nie chcę odpalić dwie - trzy rzeczy i na tym skończyć. Cieszyłoby mnie to, gdybyście napisali od razu orientacyjnie średnią cenę poszczególnych przedmiotów. Jeśli chodzi o efekt, to w szczególności liczę na wasze propozycje dotyczące szelek 2 calowych. To chyba wszystkie niezbędne informacje. Dodam iż będę kupował przez internet przed sezonem, wyjdzie taniej.
Napiszę to jeszcze w punktach, aby było bardziej przejżyście :
-Kulki do moździerza. ( 4 ) ( tak z 25 zł by wyszło. )
-Wyrzutnie, dobrze by było, gdyby pośród nich była jakaś jedna ( jeśli jest ona w granicach 30 zł ), która jednocześnie odpala 3 pociski obok siebie, nie pamiętam jak ten układ się nazywał, chyba FAN. ( łącznie do 160 zł )
-Rakiety. ( tak z 50 zł ) Nie chodzi o ilość, lecz jak najlepszy efekt.
Bardzo dziękuję każdemu za chęci i wyciągnięcie pomocnej dłoni!
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi