damian7878 98 Opublikowano 28 Października 2012 Kupiłem ten cyrkoblitz miesiąc temu,nie wiem czy dobrze zrobiłem kupując goChciałbym żeby ktoś z was napisał coś o tych kometach,może ktoś z was je miał i napisze o nich,ponieważ efekty w sklepie Big fun tych cyrkoblitz nie są opisane Cytuj
0 przemo312132 14 Opublikowano 28 Października 2012 Odpal i będziesz wiedział wszystko co i jak To by był najlepszy sposób alelooknij tutaj i zobacz opis efekt: ''Zielone, białe, czerwone peonie'' jak w większości cyrkohttp://www.fajerwerk...blitz-p517.html Cytuj
0 domin839 2 Opublikowano 28 Października 2012 Cyrko jak cyrko, wszystkie są do siebie podobne. A są one bardzo opłacalne, dużo zabawy i fajny efekt. Nie będziesz żałował zakupów. Cytuj
0 endriu123457 56 Opublikowano 29 Października 2012 Cyrko jak cyrko, wszystkie są do siebie podobne. A są one bardzo opłacalne, dużo zabawy i fajny efekt. Nie będziesz żałował zakupów. Ale doaj jedną rzecz sa strasznie nie przewidywalne podczas startu xD Cytuj
0 przemo312132 14 Opublikowano 29 Października 2012 Ale doaj jedną rzecz sa strasznie nie przewidywalne podczas startu xD Hah no jak położysz na krzywym podłożu to wiadomo że poleci w bok albo w kogośWyraźnie na cyrkoblicach piszę postawić na twardym i równym podłożu Cytuj
0 endriu123457 56 Opublikowano 29 Października 2012 miałem tak dane no i co z tego jak i tak prawie ciotka dostała w głowe bo tak skręcił ? Cytuj
0 MrArlo12 1 Opublikowano 29 Października 2012 Z cyrko nigdy nic nie wiadomo, według mnie są to najbardziej nieprzewidywalne fajerwerki jeżeli chodzi o lot. Cytuj
Pytanie
damian7878 98
Kupiłem ten cyrkoblitz miesiąc temu,nie wiem czy dobrze zrobiłem kupując go
Chciałbym żeby ktoś z was napisał coś o tych kometach,może ktoś z was je miał i napisze o nich,ponieważ efekty w sklepie Big fun tych cyrkoblitz nie są opisane
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi