Dobry ! Kto by znalazl czas na ulozenie mi stuffu za 400zł z przesylka ? Bede kupowal na bf raczej , poniewaz jest dosc tanio i zestawy promocyjne wracajac do stuffu w nim maja sie znajdowac rakiety petardy art.rozne mozdzierz do 100zł ( jakos tak , moze byc mniej lub wiecej , zalezy jak wam sie podoba , jak wy byscie to podzielili ?) no i wyrzutnie -\+ 280 zł ! Ps. nie chce miec klika wyrzutni chce troche postrzelac ale efektownie , jak kazdy... (z 10 + kostek jakby byly to by bylo super , 10 wliczajc z zestawami promo.... ) i tu mam pytanie czy lepiej zrobic pokaz czy odpalac kazda osobno ? Dziekuje za odpowiedzi ! ( snieg sypie , juz czuc ten klimat pomalu ^^) Pozdrawiam !
Pytanie
Gość Hary
Dobry ! Kto by znalazl czas na ulozenie mi stuffu za 400zł z przesylka ? Bede kupowal na bf raczej , poniewaz jest dosc tanio i zestawy promocyjne wracajac do stuffu w nim maja sie znajdowac rakiety petardy art.rozne mozdzierz do 100zł ( jakos tak , moze byc mniej lub wiecej , zalezy jak wam sie podoba , jak wy byscie to podzielili ?) no i wyrzutnie -\+ 280 zł ! Ps. nie chce miec klika wyrzutni chce troche postrzelac ale efektownie , jak kazdy... (z 10 + kostek jakby byly to by bylo super , 10 wliczajc z zestawami promo.... ) i tu mam pytanie czy lepiej zrobic pokaz czy odpalac kazda osobno ?
Dziekuje za odpowiedzi ! ( snieg sypie , juz czuc ten klimat pomalu ^^)
Pozdrawiam !
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi