Korsarz96 17 Opublikowano 29 Października 2012 Tak jak w temacie ... Jaka jest różnica pomiędzy FP3/BIG a FP3X Bo na fajerwerki-net.pl chce zamówićale ktore ????!!!! Prosze o pomoc !! Cytuj
0 endriu123457 56 Opublikowano 29 Października 2012 Róznica pomiędzy FP3/Big a FP3x jest minimalna w huku.Ale i tak zabrał bym fp3/Big więc zabierz Fp3/BigPozdrawiam endriu123457 Cytuj
0 BiGBoY 0 Opublikowano 11 Listopada 2013 Czy FP3 Big walą mocniej od FP3 Small? Tak są głośniejsze. A co do FP3X to nie wypowiem się bo będę je miał dopiero w tym roku ;] Cytuj
0 Firestorm 0 Opublikowano 11 Listopada 2013 Dzięki. A co do X to według mnie są słabsze od Smallow, chyba że trafiłem na wadliwą serię Cytuj
0 ArbTree 67 Opublikowano 11 Listopada 2013 ja miałem obydwie petardy i powiem szczerze FP3 Big są zdecydowanie głośniejsze . Różnica huku jest bardzo odczuwalna . FP3X w porównaniu z JC05 strzelają prawie tak samo . Cytuj
Pytanie
Korsarz96 17
Tak jak w temacie ... Jaka jest różnica pomiędzy FP3/BIG a FP3X Bo na fajerwerki-net.pl chce zamówićale ktore ????!!!! Prosze o pomoc !!
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi