TenYearsFan?DZ 1 Opublikowano 29 Października 2012 Słuchajcie. Co myślicie żeby się Ekipą Forumowo-Łódzką spotkać na jakieś wspólne przedsylwestrowe strzelanie i romozwe przy piwku? Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 30 Października 2012 A może tak ile masz w ogóle lat opisz coś o sobie xD Cytuj
smilser. 2 Opublikowano 30 Października 2012 Piwo + pirotechnika ? Marnie to widzę o.O Temat do zamknięcia. Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 30 Października 2012 Piwo + pirotechnika ? Marnie to widzę o.O Temat do zamknięcia. Nie widzę powodu do zamykania. Osoby z Lodzi tez maja szanse się zmówić na spotkanie forumowe.A co do jednego piwa to tez nie popadajmy w paranoje. Ja również bardzo się sprzeciwiam strzelaniu po pijaku ale jedno piwo to nic nie zmienia .A z powodu wzmianki o nim nie ma co zamykać tematu... Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 30 Października 2012 Piwo + pirotechnika ? Marnie to widzę o.O Temat do zamknięcia. Nikt nie powiedział, że będą pili przed lub w trakcie strzelania Cytuj
?odzianin 2 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Ja chętnie ale raczej nikt z 13 latkiem nie będzie strzelał xD Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 3 Grudnia 2012 No panowie za młodzi jesteście jeszcze na spotkania. Temat odświerzymy za 5 lat Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 3 Grudnia 2012 mpi ale my możemy się zgadać. Wczoraj np. byłem w manu i nie miałem z kim piwka wypić. To jak robimy coś? Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 3 Grudnia 2012 mpi ale my możemy się zgadać. Wczoraj np. byłem w manu i nie miałem z kim piwka wypić. To jak robimy coś? Dla mnie nie ma problemu, jak coś to na gg bo byśmy natrzepali za dużo postów. Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Dziś będę w Łodzi jak coś Ale na spokojnie zgadamy się na jakiś termin Cytuj
mclol27 0 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Ja też mogę iść na postrzelać z ludźmi z łodzi jak coś pw Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Jak ktoś chce postrzelać zapraszam w Nowy Rok do Łasku. Mam trochę kostek do zdetonowania Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi