Witam , mam totalny dylemat ! nie wiem jakie wyrzutnie wybrac w cenie do 260 zł bez przesylki na bf , same kostki chce bo reszte mam juz , to znaczy w planach mam , nie wiem czemu tak duzo na mozdzierz , rakiety , petardy wydaje ale biore same najpotrzebniejsze rzeczy xD jak ktos chce to moze ulozyc calkowitu styf do 400 zl z przesylka , ale bardziej mnie kostki obchodza , co wy polecacie ? duzo malych czy pare duzych ? minimum 6 wyrzutni zeby bylo pozdro
Pytanie
Gość Dylemat
Witam , mam totalny dylemat ! nie wiem jakie wyrzutnie wybrac w cenie do 260 zł bez przesylki na bf , same kostki chce bo reszte mam juz , to znaczy w planach mam , nie wiem czemu tak duzo na mozdzierz , rakiety , petardy wydaje ale biore same najpotrzebniejsze rzeczy xD
jak ktos chce to moze ulozyc calkowitu styf do 400 zl z przesylka , ale bardziej mnie kostki obchodza , co wy polecacie ? duzo malych czy pare duzych ? minimum 6 wyrzutni zeby bylo
pozdro
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi