Lemciuu 0 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Siemanko! Mam na imię Sebastian i mam 15 lat. Pochodzę z Moniek k.B-stoku. Interesuję się muzyką,sportami zimowymi,fotografią, a także fajerwerkami oczywiście Już od młodych lat ciągnęło mnie do petard. Pozdrawiam wszystkich! Cytuj
strzykawa66 0 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Witam serdecznie. Nazywam się Anna mam ... lat :xmas_biggrin:/>/>/> mieszkam w woj.łódzkim. Pirotechniką interesuję się od 8 lat. Forum czytam od dawna lecz zarejestrowałam się dopiero kilka dni temu. Cytuj
Moro89 0 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Cześć mam na imię Mateusz,mam 15 lat i mieszkam w Krakowie.Już od paru lat śledzę forum lecz dopiero teraz postanowiłem się zarejestrować.Moimi zainteresowaniami są fajerwerki sport i gitara.Pozdrawiam! Cytuj
anetka252 0 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Witam wszystkich użytkowników obserwujemy ( z mężem ) to forum od jakiś 3 lat i nadszedł czas na rejestrację i czynną aktywność na forum. Aneta i Robert. Cytuj
Mouthes 7 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Siemka mam na imię Kamil mam 16 lat pirotechnika zainteresowałem się w wieku 8 lat kiedy to rzuciłem pierwsza petardę i tak mi zostało do dziś mieszkam w okolicach Tarnowa. Tak jak wszyscy uwielbiam pirotechnikę. Moim ulubionym dniem w roku jest SYLWESTER. Co roku kupuję stuff o wartości 400zł z kolegami składamy się po 400 i tak sobie spendzamy sylwestra. Najczęściej zamawiam z sklepów Bigfun i Fajerwerki market. Moją ulubioną firmą jest Jorge. Forum przeglądam od 3lat około rok temu założyłem to konto i przeglądam je co dzień jak i w wakacje i w zimie zawsze tu jestem. Wiem dołączyłem już dawno ale teraz wreszcie napisałem tutaj ;)/> Pozdrawiam administrację i wszystkich pirotechników amatorów ;p Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 4 Lutego 2014 Hej,to mój pierwszy post,mam 15 lat,mieszkam w Nowym Sączu,pirotechniką interesuje się od 5 lat, jestem od niej uzależniony,przecież to moja pasja http://www.forumfajerwerki.pl/public/style_emoticons/#EMO_DIR#/smile.gif Cytuj
piropilo12 0 Opublikowano 28 Marca 2014 Cześć mam na imię Piotr mieszkam w Utracie kolo Nowego miasta nad warta zajmuje się pirotechnika od 6 lat jestem od tego uzależniony. Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 28 Marca 2014 Cześć mam na imię Piotr mieszkam w Utracie kolo Nowego miasta nad warta zajmuje się pirotechnika od 6 lat jestem od tego uzależniony. Jak każdy heheh witaj w klubie Cytuj
wojtunio12 0 Opublikowano 28 Marca 2014 Mam 14 lat pirotechniką od roku. Mieszkam obok piropilo12 heh... Cytuj
matikoksu 17 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Witam. Mam na imię Mateusz. Mam 18 lat i kiedyś już byłem na tym forum ale przez zbieg kilku okoliczności musiałem przerwać zabawę z piro na kilka lat. Oprócz pirotechniki interesuje się sportem (przede wszystkim sporty walki, siłownia, bieganie itp.) oraz informatyką. Cytuj
czapek 0 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Cześć jestem Maciej, ksywa "czapek", pochodzę z okolic Poznania i mam 24 lata. Cytuj
Crazy monster 100 2 Opublikowano 25 Września 2017 Cześć! Nazywam się Mateusz.Mieszkam w województwie Opolskim.Pirotechniką interesuję się już 5 lat. Cytuj
carton 0 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Witam serdecznie, w sumie wcześniej zbytnio nie puszczałem fajerwerków, dopiero w tym roku zdarzyło mi się pierwszy raz i powiem Wam, że mi się spodobało, pozdrawiam Cytuj
bdogien1 0 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Cześć wszystkim Radzio z tej strony, młody (choć pełnoletni) zapalony fan wszelakiej pirotechniki od święta i na codzień pozdrawiam Cytuj
Orion 6 Opublikowano 19 Listopada 2018 Witam wszystkich, Życzę dużo dobrego i bezpiecznego strzelania ! Cytuj
wapekPL 0 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Siema wszystkim! Czy są tu jacyś Piromaniacy ze śląska? Pozdro Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 6 Grudnia 2019 W dniu 4.12.2019 o 09:20, wapekPL napisał: Siema wszystkim! Czy są tu jacyś Piromaniacy ze śląska? Pozdro pewnie Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 9 Grudnia 2019 W dniu 6.12.2019 o 17:05, endriu123457 napisał: pewnie x2 Pozdro Cytuj
Merik 1 Opublikowano 9 Grudnia 2019 1 godzinę temu, luk2583 napisał: x2 Pozdro O proszę, nawet Gliwice są ;). Pozdro z Trynku. Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 10 Grudnia 2019 16 godzin temu, Merik napisał: O proszę, nawet Gliwice są ;). Pozdro z Trynku. Są, są zawsze można się zgadać na jakieś strzelanko 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi