Marcin_Pce 2 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Rozbiła mnie wymiana poglądów na SH Krystian Piro Ludzie przed chwilą odpaliłem rakietkę Orion z Jorge za 8 zł 6 sztuk bardzo się opłaca tak pięknie wybuchła i wysoko poleciała że ja nie wierzyłem własnym oczom, i tak samo cyrkoblitz S małydziś, 16:27 michał.k dziś, 16:33stanoł ci ??? Mouthes dziś, 16:43Tak. Za taką cene to chyba każdemu by stanoł XD :xmas_w00t: Cytuj
Marlennka23 0 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Rok 1999. Komisja Europejska postanowiła wybudować bramę w trzecie tysiąclecie, jako symbol coraz ściślejszych więzi łączących państwa członkowskie. Wyłoniono podkomisję do przeprowadzenia przetargu, ogłoszono przetarg. Do wykonania bramy zgłosiło się trzech oferentów: Turek, Niemiec i Polak. Pierwszy ofertę przedstawił Turek: brama solidna, projekt kompletny, koszt: 6.000 euro. Drugi był Niemiec: projekt w zasadzie nie odbiegał od projektu Turka, podobne wykonanie, cena wyniosła 10.000 euro. Komisja pyta: - Czemu aż 10.000? - Solidny niemiecki projekt, solidne niemieckie materiały, solidne niemieckie wykonanie, a to kosztuje. Ostatni był Polak, który przedstawił projekt bardzo podobny do obu poprzednich, ale cena wynosiła 56.000 euro. Członkowie komisji przetargowej o mało nie spadli z krzeseł, a po chwili pytają: - Skąd wzięła się taka wielka kwota. - 25.000 euro dla mnie, 25.000 dla Szanownej Komisji za trud włożony w przeprowadzenie przetargu i skuteczne jego rozstrzygnięcie, a 6.000 dla Turka, bo przecież ktoś te bramę musi postawić. Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Polecam wszystkim, a szczególnie osobom zatrudnionym w firmach pirotechnicznych, nowy film Almodovara "Dzikie historie", gdzie bohaterem jednej z tytułowych historii jest pirotechnik, któremu pękają nerwy. Czyli - czemu lepiej nie zadzierać z kimś, kto pracuje z ładunkami wybuchowymi . Sam film również bardzo dobry. Cytuj
Marickii22 0 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Przychodzi inspekcja do domu wariatów. Wchodzą na pierwsze piętro a tam wszyscy wariaci liżą czerwone ściany. - Co robicie? - pyta jeden z inspektorów. - Jemy jabłka. Wchodzą na drugie piętro, a tam wszyscy chorzy liżą żółte ściany. - Co robicie? - Jemy gruszki. Wchodzą na trzeci piętro, a tam wszyscy siedzą na krzesłach obok zielonej ściany. - A wy co? Nie jecie jabłek? - Nie, czekamy aż dojrzeją. Cytuj
Ramires25 0 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Przychodzi gość do pośredniaka i pyta: - Jest jakaś praca dla mnie? Babka w okienku uśmiecha się słodko: - Tak, jest. Prezes Orlenu, trzysta tysięcy miesięcznie, służbowe Porsche i dom w Konstancinie. - Pani żartuje! - mówi facet. - Tak, ale to pan zaczął. Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 1 Lutego 2015 Blondynkę wystrzelono w kosmos z małpą. Instrukcja dla małpy: Włączyć komputer, przystąpić do badań. Instrukcja dla blondynki: Nakarmić małpę, położyć się spać. Cytuj
Minionek 0 Opublikowano 18 Września 2015 Porucznik z inspekcją w jednostce wojskowej. Ogląda wszystko skrzętnie, trawa skoszona, koszary wyczyszczone, krawężniki odmalowane... Idzie do kuchni, zwiedza, w końcu wsuwa rękę do zakamarka, wyciąga - i warstwę kurzu pokazuje towarzyszącym mu żołnierzom! Złośliwie uśmiechając się, pyta:- I jakie wam teraz słowa przychodzą do głowy?- Że prawdziwa świnia zawsze chlew znajdzie, panie poruczniku. Cytuj
czapek 0 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Jasiu wpycha się do kolejki w sklepie. Sprzedawca mówi do Jasia: - Jasiu stań na końcu kolejki. - To niemożliwe tam ktoś już stoi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi