Skocz do zawartości
  • 0

Wybór

Kamillos

Pytanie

Opublikowano

Mam dylemat.
Mam juz ustalone zakupy, ale mam pewnien dylemat. Otóż mam do wyboru 2 opcje:
1.Rakiety Perfect
2.Rakiety JR8 Diabolo+Mały Kamikadze.
Miałem Perfecty były super, ale nigdy nie miałem Diabolo. I teraz pytanie: Ktory zestaw wybrac i dlaczego?

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Osobiście posiadałem tylko i wyłącznie perfecty. Jak dla mnie opcja 2 lepsza. Z tego co wiem diabolo niewiele słabsze ew. takie same a zawsze masz jeszcze coś do zabawy. Praktycznie wszystko zależy za ile kupujesz stuff i co masz w planach jeszcze. Dla mnie opcja nr 2. Pozdrawiam

• 0
Opublikowano

Hmmm to zalezy co robisz w sylwka jezeli
Spedzasz z rodzina strzelasz i idziesz spac to opcja nr 1.
Jezeli chodzisz z kolegami i sie bawicie to opcja 2 bo wiecej do zabawy

Ps. jr8 nie sa takie jak perfect. Diabolo maja mniejszy kaliber z tego co wiem

• 0
Opublikowano

Efekty obu rakiet są w miarę zbliżone chociaż powiedziałbym że perfecty mają trochę lepszt efekt.

Prefect na bigfunie kosztują ~ 28 zł, a JR8 Diabolo 17,60 zł

Moja opinia jest taka, że jeśli stawiasz na efekt to warto brać perfecty (choć cena troszkę wysoka), lecz diabolo kosztują 10 zł mniej a efekt też jest bardzo dobry :

http://www.youtube.com/watch?v=6NIP0Fq-_UY
a za zaoszczędzone 10 ZŁ wziąłbym te crycoblitze : http://www.sklepbigfun.pl/726/latajace-pszczolki-motylki/sklep-fajerwerki-cyrkoblitz.html Mogę ci ja polecić bo jak za tą cenę to tylko brać. Drugą opcją możesz się więcej pobawić chociaż efekt też będzie ładny. Decyzja należy do ciebie.
  • 0
Opublikowano

Te cyrkoblitze mam juz w planach zakupic, wiec spokojnie. Nie wiem co wybrac. Chyba zrobie losowanie:P

• 0
Opublikowano

Ja bym tutaj dodał że perfecty mają 4 efekty a diabolo 6
Postawił bym na Diabolo JR8 i kamikadze z racji że mam je drugi raz z rzędu

• 0
Opublikowano

Moim zdaniem opcja 2 , róznią się one nie wiele , a z kamikadzami bedziesz miał wiecej zabawy.

• 0
Opublikowano

Perfecty są świetne i je polecam. A jeżeli chcesz niespotykane i przepiekne efekty , to porozglądaj się za JR25