adik0703 0 Opublikowano 4 Listopada 2012 (edytowane) Witam miał ktoś może te petardy? pakowane po 20szt w opakowaniu. Dostępne na bigfunie. Edytowane 4 Listopada 2012 przez mantis Zmiana nazwy tematu. Cytuj
Pampi123 1 Opublikowano 10 Listopada 2012 To karabinek połączonych 20 petard. Mam takie dwa kupiłem na BF za jedynie 29gr Jak na tą cenę to całkiem spoko Cytuj
mantis 433 Opublikowano 11 Listopada 2012 To karabinek połączonych 20 petard. Mam takie dwa kupiłem na BF za jedynie 29gr Jak na tą cenę to całkiem spoko Coś ci się chyba pomyliło. To nie jest karabinek. To są pojedyncze petardy. Za 29 groszy nie kupisz czegoś co kosztuje 11,88zł. Niektóre petardy mają takie same nazwy, więc dobrze jest też patrzeć na oznaczenie importera.http://www.sklepbigfun.pl/1242/petardy/sklep-fajerwerki-super-cracker.html Cytuj
Pampi123 1 Opublikowano 11 Listopada 2012 Coś ci się chyba pomyliło. To nie jest karabinek. To są pojedyncze petardy. Za 29 groszy nie kupisz czegoś co kosztuje 11,88zł. Niektóre petardy mają takie same nazwy, więc dobrze jest też patrzeć na oznaczenie importera.http://www.sklepbigfun.pl/1242/petardy/sklep-fajerwerki-super-cracker.html Wiem , wiem nie spojrzałem na kod , tylko na nazwę i na dodatek jeszcze te 20 sztuk. Sorry Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Czy te petardy w tym roku dorównują FP3 Big ?? Mam zamiar zakupić dużą ilość Cytuj
tomszak 1 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Czy te petardy w tym roku dorównują FP3 Big ?? Mam zamiar zakupić dużą ilość :D/> Tak, są nawet mocniejsze. Cytuj
WojtekPirotechnik 0 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Aha czyli śmiało mogę je brać dzięki za info A gdzieś w Bydzi może kupujesz albo wiesz gdzie są w Bydzi? Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Te petardy są na prawdę głośne. Minimalnie biją FP3/New, ale jak się je podrzuca pod samochody mają jeszcze lepsze brzmienie Polecam każdemu kto lubi moc! Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Te petardy są na prawdę głośne. Minimalnie biją FP3/New, ale jak się je podrzuca pod samochody mają jeszcze lepsze brzmienie Polecam każdemu kto lubi moc! W takim razie trzeba w nie się zaopatrzyć na drugi rok Cytuj
tomszak 1 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Powiem tak zeszłoroczne 859 to była miazga, odpaliłem dziś kilka sztuk i po prostu niesamowita moc. Tegoroczne to poziom fp3big, więc spora różnica jest niestety... Cytuj
Kudlaty 0 Opublikowano 30 Listopada 2013 Petardy miałem i testowałem w tym roku. Naprawdę silne, Huk dużo lepszy od FP3 Polecam Cytuj
tomszak 1 Opublikowano 11 Grudnia 2013 (edytowane) Odpaliłem dziś jedną sztukę, huk bardzo dobry myślę, że ciut słabszy od starych FP3NEW, ale o tym sie jeszcze przekonam odpalając kolejne sztuki. Edytowane 12 Grudnia 2013 przez Cooli Cytuj
czarodziej 0 Opublikowano 11 Grudnia 2013 zrobil sie maly problem z dostepnoscia teraz kraza jakies inne 859 jakiej sa jakosci nie mam pojecia. ps ja mam ostatnie paczki dobrej serii (to na wypadek jakby ktos pytal ) Cytuj
tomszak 1 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zapewne krążą teraz super crackery całe szare bez różowej bibułki, miałem je rok temu, to samo co mega piratka II i fp3BIG. Ja na szczęście załapałem się na starą partię. Cytuj
Orbit 4 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zauważyłem że w nowej serii 859(tej z dłuższym lontem) jest o wiele grubszy korpus prawie taki jak w Dumbum z tym że nowe 859 i stare nie różnią się w góle grubością.Ciekawa sprawa,być może w nowych 859 jest mniej mieszanki,ale nie musi to mieć wpływu na moc petardy.Obydwie partie przetestuje w sobote i dam znać Cytuj
brydzio12346 3 Opublikowano 14 Grudnia 2013 W stu procentach polecam ! jest glosniejsza od kazdej fp3! Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 14 Grudnia 2013 859 strzelają jak fp3 bez CE :christmascool: endriu123457 Cytuj
Rangiz 0 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Dobra ale na którą trzeba uważać jakieś porównanie/foto ma ktoś możliwość zrobić? Żeby się nie naciąć przed samym sylwkiem. Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Ta petarda jest zajebi**a mocniejsza od FP3 dobrze że wziołem 3 paczki bo u mnie w mieście nigdzie ich nie ma. PozdrawiaM Kamilox :fireworks:/>/> Cytuj
MultiMath 0 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Kolejna częśc porówniania, na filmie nie widać żadnej różnicy pomiędzy FP3 New 2012 a, 859 Super Cracker, jednak wydaje mi się, że 859 mają lekko mocniejsze uderzenie. Cytuj
tomszak 1 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Kolego wyżej, różnica między fp3 2012 a 859 jest ogromna, widocznie dostałeś słabą partię bo są 2 rodzaje tych petard. Oto mój film: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi