Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obawiam się że tamten filmik porównawczy pokazuje tą słabszą 859, bo wali tak samo jak nowe fp3 a MUSI mocniej.

Są dwa rodzaje 859 na rynku trzeba w styczniu na wyprzedaży uważać co nam wcisną.

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam. W jakim sklepie oprócz PiroArt dostanę tą petardę ?

Opublikowano

Na fireworld.pl jest dostępna i to w znakomitej cenie!

Opublikowano

Są tylko ich oznaczenie to TXA859 a wszyscy się napalają na TXP859. Czy to jest to samo ?

Opublikowano

Są tylko ich oznaczenie to TXA859 a wszyscy się napalają na TXP859. Czy to jest to samo ?

To jest raczej to samo, opakowanie jest identyczne. Możliwe że się pomylili wpisując kod petardy.

Opublikowano

Na YT jest kilka filmików z TXA i du... nie urywają. Może akurat takie filmiki ? :)

Opublikowano

Na YT jest kilka filmików z TXA i du... nie urywają. Może akurat takie filmiki ? :)/>/>

Na filmikach wszystko jest gorsze ;) Możesz też nie ryzykować z tym TXA i piroart zamówić.

Opublikowano

Na filmikach wszystko jest gorsze ;)/> Możesz też nie ryzykować z tym TXA i piroart zamówić.

Chciałem zrobić większe zamówienie a na piroart wybór jest kiepski. Szkoda płacić za przesyłkę tylko dla tych petard.

Opublikowano

Na piroart wysyłke za 80zł masz za free. Ale na tf też warto zamawiać, również super sklep

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dziś porównywałem z Dum Bum, wg mnie nie ma żadnej różnicy w huku, obie są bardzo głośne, ale jednak się zaskoczyłem, bo myślałem, że Dum Bum będzie głośniejsze. Może dostałem wadliwą partię. Jutro ponownie porównam obie petardy, może coś się zmieni

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak Waszym zdaniem w tym roku? Ktoś jeszcze jakieś uwagi? Szkoda naprawdę że brakuje flary ostrzegawczej :)

Opublikowano

Moim zdaniem petarda ma za krótki lont i szybko wybucha przez co staje się dość niebezpieczna.

Opublikowano

Jest czas na odrzucenie, ale faktycznie szybko wybuchają. Mimo tego petarda godna polecenia, spokojnie można z dumbum porównać.

Opublikowano

Moim zdaniem petarda ma za krótki lont i szybko wybucha przez co staje się dość niebezpieczna.

Pamiętam jak mój kolega kupił paczkę tych petard za 12 zł, odpalił jedną odrzucił i 4 cm 7 cm od ręki mu wybuchała, te petardy są mocne, głośniejsze od naszych umiłowanych Fp3 ale niebezpieczne !

Opublikowano

Witam. Jakby ktoś widział te petardy w jakimś super markecie to prosiłbym o info :)

Opublikowano

ej a czemu np na fm bang ma nazwe txp859 o to chodzi ?

Opublikowano

ej a czemu np na fm bang ma nazwe txp859 o to chodzi ?

Jest źle napisane, tak naprawdę mają symbol TXP825 bang, huk jak żuki.

A co do petard, tanie, bardzo głośne i dobrze wykonane, lont mógłby być dłuższy.

Opublikowano

Jest źle napisane, tak naprawdę mają symbol TXP825 bang, huk jak żuki.

A co do petard, tanie, bardzo głośne i dobrze wykonane, lont mógłby być dłuższy.

Właściwie jest tutaj chyba małe zamieszanie.Ja mam Bangi i jest napisane na nich TXP859.Raz jest w necie napisane 859, raz 825.A co do huku - na pewno głośniejsze od żuków ;) Ogólnie fajne są Bangi bo mają czerwoną flarę po czym huk, na pewno mocniejszy od żuków.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

I co jest najlepsze ? :) możesz zrobić fotke korpusa dum-bum i crezy robot ?

Opublikowano

TXp859 bardzo dobre petardy ale słabsze od dum bumów i od crazy robotsów ale ich bardzo niska cena to rekompensuje. Filmik dobrze to pokazuje Crazy robots>dum bum>TXP859 ale opłacalośc po stronie TXP859.