MANIAK 0 Opublikowano 29 Listopada 2015 Dzięki bardzo widać że te dum-bum są minimalnie lepsze od tych co ja posiadam a to moja fotka Po prawej Crezy Robot, a po środku Crezy Monster Cytuj
piciu 0 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Podobno w tym roku Jorge coś zrobiło z FP3, myślicie, ze lepiej brać te czy może dalej fp3? Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Podobno w tym roku Jorge coś zrobiło z FP3, myślicie, ze lepiej brać te czy może dalej fp3? Jorge już dawno okaleczyło FP3. Cytuj
piciu 0 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Nie interesowałem się tak tym wcześniej to nie wiedziałem, ale z tego co widzę to chyba wezmę tylko 1 paczkę FP3, a resztę txp859 Cytuj
FridayBang 0 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Jorge już dawno okaleczyło FP3. Kolega Ponczo ma racje Nie bierz nawet jednej paczki fp3 a jak dorwiesz stare 859 to już wgl bez porównania Cytuj
SzymonXVX 8 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Otóż to koledzy powyżej, niedługo fp3 zejdzie do poziomu Piccolo... Z roku na rok jest coraz gorzej i zauważyłem że jest coraz więcej niewypałów. Cytuj
OnlyFireworks<333 0 Opublikowano 12 Grudnia 2015 No może fp3 są słabsze niż wczesniej, ale nadal ładnie potrafią walnąć Co do Super Crackerów...Nie testowałem, dopiero to zrobię.. Cytuj
MANIAK 0 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Super Cracery są 100% lepsze od fp3, ale też robiłem test i wydaję mi się że co nie które Super Cracery są silniejsze od szarych 859 :xmas_ohmy: oczywiście p2000 też jest lepsza od fp3 Cytuj
Fakt 1 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Dzisiaj przetestowane FP3 Original i Super crakery. Te drugie zdecydowanie mocniejsze ! i tańsze. Obydwie mają po 3 gramy MW a różnica spora. Może FP3 mają to policzone razem z flarą ? której crakery nie posiadają przez co te 3 gramy to czyste MW ? Cytuj
piciu 0 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Dziś kupiłem są różne petardy i w tym TXP859 i FP3, moim zdaniem wygrywa TXP859 Jak mi się uda to nagram filmik Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Opaliłem i stwierdzam iż : Moc na poziomie P2000n Wykonanie Solidne Cytuj
Rayon1992 0 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Małe porównanie :christmascool: skąd color salute extra laut? Cytuj
scully 0 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Ja też przy zakupie miałem do wybory pp3 kometa albo wlasnie super craker, spojrzałem na nec w komecie chyba 40g a w ckakerze 60g czyli standard. Do tego grubszy korpus w porównaniu do pp3 komety wiec bez porównania wziąłem. Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Najlepsza, najtańsza, najlepiej wykonana. Dum Bum jest odrobinę głośniejszy jednak to tak nie wielka różnica, że cena tych petard sprawia, że są dla mnie numerem jeden. 0 niewypałów, poprawiony problem wypadających lontów. Dum Bumy traciły lonty jeden po drugim a TXP859 spisały się na medal. Nic tylko brać. Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Te petardy to mistrzostwo świata ! Jak za tą cenę to na prawdę bardzo ! opłaca się je kupować, niestety już nie będą w produkcji te szare, ale ich następcy Super Cracker też zrobią karierę, ponieważ hukiem są nawet odrobinkę głośniejsze od szarych. Cytuj
PuMeX 10 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Fenomenalna petarda! W takiej cenie nie ma konkurentów, era dumbum się kończy, a zaczyna 859 Walą konkretnie, a pomiędzy blokami bomba! Ludzie zaczeli krzyczeć przez okna.. Aż szkoda, że nie kwalyfikują się na CE Cytuj
scully 0 Opublikowano 1 Stycznia 2016 potwierdzam zamiast brac drogie dum bumy lepiej brac super cracker txp859. strzelałem i mam porównanie - to nawet głośniej strzela niz dum bum w zasadzie nie ma co porównywac. Cena okolo 9zł za txp859 a np nie wiem 20zł za dum bum to wiadomo, ze lepiej txp. Korpus jest twardy, solidny i napewno juz nie kupie fp3 big itd. Jest sprawdzony produkt i nie ma sensu kombinowac. Cytuj
poSeydon. 0 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Mam nadzieję, że Triplex będzie trzymał poziom i nie zepsują ich za rok. Zamierzam kupić kilka paczek :xmas_tongue: Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Fenomenalna petarda! Wyrasta nam chyba numer 1 wśród petard NWP na naszym rynku. Cytuj
Cycu 4 Opublikowano 22 Marca 2016 Gdyby ktoś był zainteresowany. 9 zł http://piropolska.pl/pl/pirotechnika/324-txp859-super-cracker.html Cytuj
PiroArt.eu 88 Opublikowano 23 Marca 2016 Gdyby ktoś był zainteresowany. 9 zł http://piropolska.pl/pl/pirotechnika/324-txp859-super-cracker.html Jeszcze jakbyś przestał podbierać zdjęcia to by już w ogóle było fajnie Cytuj
Cycu 4 Opublikowano 23 Marca 2016 Zdjęcie jak zdjęcie. Wieczorem będzie zmienione jeśli Wam to przeszkadza. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi