Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdjęcie jak zdjęcie.

Wieczorem będzie zmienione jeśli Wam to przeszkadza.

Skoro zdjęcie jak zdjęcie, to korzystajcie ze swoich lub producenta i będzie OK

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zmienione :)

Przepraszamy.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Ale podnieta kup Monstery lub TB5 lub Shark od Funke to zmienisz zdanie i te 859 schowasz do szafy ;) ale nie powiem mają moc :) aha korpusy są mieszane raz grubsze raz cieńsze :) a tu masz fotki dla porównania Crezy Monstera 5g 859 stare i nowe i BSC 825 ;)

d3a4b0643d02c4aemed.jpg

7401b3670f6d2bf9med.jpg

4c156aaa3cf2a4d2gen.jpg

Gość martinator5608
Opublikowano

Jak dla mnie txp 859 super cracker są mocniejsze od dum-bum i troche słabsze od crazy monster s1002. I mówcie co chcecie ale na dzień dzisijeszy nie ma bardziej opłacalnej petardy od txp859 super crackerów :)

Opublikowano

Jak dla mnie txp 859 super cracker są mocniejsze od dum-bum i troche słabsze od crazy monster s1002. I mówcie co chcecie ale na dzień dzisijeszy nie ma bardziej opłacalnej petardy od txp859 super crackerów :)

Stosunek jakości i ceny to się opłaca ale jeżeli chcemy mieć mocny huk to bym brał TB5 i Crezy Monstery/Roboty i dla flary fajny efekt, ale nie ukrywam że z Txp859 będe robić karabinki ;) ale w tamtym roku Jak robiłem test to Robot był odczuwalny zdecydowanie ;) może teraz jest jakaś lepsza partia :)

Opublikowano

Dum Bum, Crazy Monster i Super Cracker strzelają tak samo a jeśli nie widać różnicy to po co przepłacać. Wielkość petardy nie oznacza potężniej i głośniej. Crazy Monster jest 2 razy droższy i większy od Super Cracker a walą tak samo mocno. Pozwól że przytoczę twoje zdanie o Crazy Monster

f500e2371a19cc8a.png

Miałeś wogóle dum bumy że tak piszesz i CrazyRobots? Ostatnio właśnie odpalałem trochę 859 i powiem że b.mocne. Nieco lepsze od FP3 Jorge. Ale niestety przy DumBumach a 859 słychać wyraźną różnicę na plus dla dum bum. O crazy monster już nie wspominam. Jak dla mnie petardy jedne z najbardziej opłacalnych :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Jak wypada TXP w porównaniu z FP3X Krachmen firmy Gaoo ?

Gość martinator5608
Opublikowano

Dla mnie txp 859 lepiej wypada

Opublikowano

Witam. Jak wypada TXP w porównaniu z FP3X Krachmen firmy Gaoo ?

Jak dla mnie to samo,z tym że FP3x ma flarę niewielką przed wybuchem :) Obydwie zdecydowanie lepsze od FP3

Opublikowano

Witam ponownie. Kolejne pytanie jak prezentuja się petardy P5A BOMB - KLASEK (czerwone) na tle TXP 859?

Czy jakaś piratka dorównuje 859?

Opublikowano

Mogą być podobne moim zdaniem :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Pierwsze 2 petardy wybuchły tak jak należy natomiast Dum Bum oraz Crazy Monster były już na połamanej desce.. Tak najlepiej porównać Crazy Robot's i nowe FP3 Jorge przecież odpalałem tą petardę i tą i uwierz mi że nie są one porównywalne....

Opublikowano

A ja testowałem Crezy robota 3 krotnie z txp859 Super cracker! w zabudowaniu odczuwalnie roboty waliły lepiej, ale niedługo będzie test :) ziomeczki też to potwierdzą na filmie ;)

Opublikowano

Weź nie rzucaj tych Super Crackerów bo jeszcze blok czy tam dom zawalisz i będzie kicha :xmas_happy: :xmas_happy:

Opublikowano

Weź nie rzucaj tych Super Crackerów bo jeszcze blok czy tam dom zawalisz i będzie kicha :xmas_happy: :xmas_happy:

Masz u mnie duże piwo za ten tekst :D

Opublikowano

Świetne petardy ? świetnie waliły!

NIESTETY CENA...rok temu 8zł w hurcie w tym już 12...

Opublikowano

Fantastyczne, bardzo głośne petardy! W odróżnieniu od np. FP3, ich huk jest bardzo basowy i echo dłu8go się niesie. Korpus jest bardzo twardy. Polecam!

Opublikowano

Jestem troche rozczarowany... Petardy w tej cenie opłacalne , ale bardzo pozytywnie zaskoczyły mnie P2000 od maxsema , które waliły mocniej i kosztują tyle samo co 859

Opublikowano

Bardzo ładnie waliły, ale na wystrzelone 3 paczki około 5 petard się "otworzyło" (proch po prostu spalił się bez eksplozji)

Opublikowano

A u mnie na 3 paczki około 10 nie wypaliło. Wydaje mi się że szare były lepsze niż te co teraz są.

Opublikowano

Brak CE znaczy że od Lipca 2017 wycofane z rynku ciekawe co zrobią ?

Opublikowano

Takie jak fp3 big jorga nie zauważyłem odczuwalnych różnic w huku jeśli nawet jest to bardzo mała. Korpus nie wygląda na solidny(kilka sztuk pogniecionych) w jorgu się wydaje grubszy. Spodziewałem się po zachwytach czegoś lepszego od jorgowskich. 8/10. Wole fp3 bo flara i grubszy dłuższy lont. Nie rozumiem zachwytu nimi, chyba że poprzednie były lepsze.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Dziś testowałem z kolegą na polu txp859 Super Cracker z tamtego roku i emiter xp1011 crazy robots z tego roku i emiter gorille bomb z tego roku- dwa razy potężniej walnął emiter Crazy Robots- super cracker się kryje- gorilla bomb spadła na 2 miejsce a super cracker na 3 miejsce. i mam teraz dylemat co kupować- xp1012 matabrujasy czy crazy robot xp1011

Całkiem niedawno pisałeś(odniosłem wręcz wrażenie że dałbyś sobie rękę uciąć) że faworytem z tej trójki emiterów tj.matabrujas,crazyrobot,gorilla jest matabrujas właśnie a teraz masz dylemat co wybrać :P Super cracker ostanio był "najmocniejszy na rynku" twoim zdaniem a teraz juz sie kryje xD Chyba trzeba brać to co piszesz z mocnym przymrużeniem oka.

• 4 lata później...
Opublikowano

co do petard super cracker to są mega fajne ale już po 30-40 złoty chodzą - te na NWP to jeszcze lepsze ale za 50 zł do kolekcji można kupić!

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Niestety w starszej wersji lonty wypadały z petard?