?odzianin 2 Opublikowano 5 Listopada 2012 Tak jak napisałem zamówiłem dziś ok. 14:00 i sie pytam jak długo idzie paczka z bigfun i kiedy mogę sie jej spodziewać proszę o pomoc.
0 fifa127 1 Opublikowano 5 Listopada 2012 Powinna iść tak około 2-4 dni, to oznacza że w piątek powinieneś mieć paczkę. Ewentualnie maksymalnie w poniedziałek.
0 przemo312132 14 Opublikowano 5 Listopada 2012 2/3dniA i skoro przed 14:00 albo o 14:00 to na drugi dzień powinna być pod wieczórPo co tyle tematów z bf
0 piter2599 5 Opublikowano 5 Listopada 2012 Ciężko poszukać postu na temat tego jak długo komuś szła paczka z BF w odpowiednim dziale?
0 JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 5 Listopada 2012 Informacja ta znajduje się w regulaminie sklepu oraz w temacie o nim na forum.Na przyszłość polecam szukać.Temat zamykamy
0 czesio 0 Opublikowano 5 Listopada 2012 Jak ja złożyłem zamówienie w piątek coś po 22:00+ to paczka była w domu we wtorek rano, a dodam że mieszkam w okolicach Jarocina (WLKP) a hurtownia znajduje się w Szczytnie
0 velibrum 12 Opublikowano 5 Listopada 2012 Odległości nie mają znaczenia, proces przez jaki przechodzi paczka jest uniezależniony od tego skąd ktoś zamawia. Tak jak zostało to wspomniane, regułą jest oczekiwanie 24-48 h od momentu nadania, tak więc realny czas oczekiwania to mniej więcej 48-72 h w dniach roboczych.
0 sylar 3 Opublikowano 5 Listopada 2012 Mi się nie zdażyło czekać dłużej niż 2 dni, zazwyczaj na 2 dzień dostawałem
0 ?odzianin 2 Autor Opublikowano 5 Listopada 2012 A co jeżeli kurier przyjedzie a mnie w domu nie będzie? i będę miał wyłączony telefon?
0 przemo312132 14 Opublikowano 5 Listopada 2012 A co jeżeli kurier przyjedzie a mnie w domu nie będzie? i będę miał wyłączony telefon? No może zostawić kartkę z prośbą o kontakt , lub zostawi u sąsiada jezeli chcesz
0 velibrum 12 Opublikowano 5 Listopada 2012 Jak będziesz mieć wyłączny telefon, to po włączeniu zobaczysz, że dzwonił nieznany numer i do niego oddzwonisz! Ponadto dobre sklepy internetowe udostępniają nr przewozowy, dzięki któremu będziesz wiedzieć gdzie aktualnie znajduje się przesyłka.
0 JacuQM 122 Opublikowano 5 Listopada 2012 Jak będziesz mieć wyłączny telefon, to po włączeniu zobaczysz, że dzwonił nieznany numer i do niego oddzwonisz! Ponadto dobre sklepy internetowe udostępniają nr przewozowy, dzięki któremu będziesz wiedzieć gdzie aktualnie znajduje się przesyłka. Taki numer można otrzymać w każdym sklepie tylko trzeba się upomnieć, BF ma to w standardzie.
0 velibrum 12 Opublikowano 5 Listopada 2012 Nie wszędzie, bo jak sklep ma klienta w nosie, to nie odpowiada Temat zamykam.
Pytanie
?odzianin 2
Tak jak napisałem zamówiłem dziś ok. 14:00 i sie pytam jak długo idzie paczka z bigfun i kiedy mogę sie jej spodziewać proszę o pomoc.
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi