Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wszystkim :),mam problem,otóż wczoraj zamówiłem paczke na BF,dzisiaj koło godziny 14:00 dostałem nr. listu przewozowego,chciałem śledzić paczke ale...
Wpisuje na właściwej stronce nr. tego listu i .. wyskakuje tabela z nr listu , nazwisko nadawcy itd a pod spodem pusta tabela(tzn nie napisane jest kto wysłał,gdzie jest przesylka itd).. Też tak macie? Rozumiem że nie da się sprawdzić przesyłki ? ;/
Licze na waszą pomoc ;)

Opublikowano

Ja radzę ci w ogóle nie patrzeć na ten nr listu bo ten sklep jest naprawdę bardzo dobry szybka wysyłka do mnie szła jeden dzień

Dobra a teraz to tak a ni piszę czasem takie coś że brak przesyłki o podanym numerze 'chyba nie'
Opek tak ma nie zobaczysz gdzie ona jest tylko o której nadana i doręczona

Póki co nie martw się ew: możesz zadzwonić lub napisać i podać nr przesyłki

(2) Dzia ł Obsługi Klienta

nr tel.: +48 605 608 138

nr fax: +48 22 732 79 91

e-mail: biuro.obslugi@opek.com.pl

godziny pracy: 8:00-18:00 (w okresie wakacyjnym godz: 8:00-17:00)

Opublikowano

Wszystkie tematy niezwiązane z fajerwerkami prosimy umieszczać w dziale off-top.
Co do pytania, to jeśli dzisiaj, wysłali, to przesyłka i tak jutro powinna być u Ciebie.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź,oj niewiem czy jutro dojdzie,czytałem opinie to ludzie opka krytykują że dostawa nawet tydzień trwa,i że to zależy ile mieszkam km od miejsca z którego idzie paczka,w moim przypadku jest to 500km,ale to raczej bzdura?Ale tak jak piszecie że jutro powinno dojść to fajnie,mam wgl taką nadzieje,że dojdzie.

I jeszcze jedno pytanie
OPEK kursuje w sobote?

Opublikowano

Dobrze Ci mówią, nie patrz na tej stronie OPKA, bo i tak tam jest wszystko zagmatwane. Jak ja zamawiałem, to miałem według tej strony paczke 2 razy w Warszawie na magazynie, następnie na magazynie u mnie w mieście, później u kuriera, później z powrotem na magazynie u mnie w mieście, a w końcu dojechała w ten dzień. Jeżeli wczoraj zamawiałeś, to na 99% jutro będzie u Ciebie.

Opublikowano

Nie. Opek robi tylko od pon do piątku. Chyba że się umówisz z kurierem na sobotę ale to się wiąże z dodatkowymi kosztami ;)

Opublikowano

Paczki standardowe dostarcane są w dni robocze.
Paczaka może być rejestrowalna dopiero w magazynie, a i tutaj może być spore opóźnienie. Zazwyczaj mam tak z 7-ką. Ostatnio o 2-ej w nocy dostałem maila, że otrzymali taką paczke, a o 6-tej mieli ją na magazynie w moim mieście.

Opublikowano

Siemka wszystkim :),mam problem,otóż wczoraj zamówiłem paczke na BF,dzisiaj koło godziny 14:00 dostałem nr. listu przewozowego,chciałem śledzić paczke ale...
Wpisuje na właściwej stronce nr. tego listu i .. wyskakuje tabela z nr listu , nazwisko nadawcy itd a pod spodem pusta tabela(tzn nie napisane jest kto wysłał,gdzie jest przesylka itd).. Też tak macie? Rozumiem że nie da się sprawdzić przesyłki ? ;/
Licze na waszą pomoc ;)

Jeśli dziś dostałeś numer listu przewozowego to znaczy, że sklep dziś wysłał paczkę. Jeśli dziś wysłał to jutro ją dostaniesz.

Na stronie http://www.opek.com.pl/ wpisujesz numer listu przewozowego i nic więcej. Śledzenie paczek działa bo sam sprawdzam każdą paczkę i po wpisaniu wyskakuje tabelka z góra 3 liniami. Pierwsza to informacja o nadaniu paczki druga o magazynie w okolicy miejsca sklepu trzecia i czasami czwarta to magazyn tam gdzie paczka trafia czyli w twojej okolicy oraz informacja, że paczka w trakcie dostarczania czyli u kuriera. Nie panikuj :)

Paczkę jutro otrzymasz na 100%

Aha jeśli wpisujesz numer listu przewozowego i wyskakuje ci że nie ma takiej paczki to znaczy że kurier jeszcze jej nie odebrał ze sklepu.
  • Dodaj nową pozycję...