macieek95 1 Opublikowano 10 Listopada 2012 Stuff 2012/13!!!!! Petardy:FP3 small x2opak.FP3/New x2opak.FP3/New x6sztukBig Corsair JC04 x9opak.Piratka [Hestia] x1sztukaWyrzutnie: Mars SBB JW07 Katmandu JW26Cudak battery JW25 SoF JW90Fontanny:Ballet JW11 Trole JF10Fuji Rakiety/Moździerze:JR8 Diabolo x 3sztuki M22 (Biedronka)Inne:Circoblitz JM01 x2opak.STROBOSKOP 90 SEKUND TXF441 x1opak.Albatros JM06-2 x1opak.Kamikadze JM02N x2opak.Star Twister 153010 x1opak.Cracling Blitz P07022 x2 sztukiMulticolor T6237 x2sztukiOsa P0001D x1sztukaKornik P001A x2sztukiMały Kamikadze W504 x2sztuki Forum jak zwykle zachęciło mnie do obeznania się z promocjami sklepów internetowych i złożenia zamówienia. Paczuszka będzie mnie kosztować 131,16zł, a w niej jeśli wszystko pójdzie pomyślnie, znajdę:FP3 small x2opak.FP3/New x2opak.Big Corsair JC04 x9opak.Mars SBB JW07 Katmandu JW26Cudak battery JW25 SoF JW90Ballet JW11 Trole JF10Circoblitz JM01 x2opak.STROBOSKOP 90 SEKUND TXF441 x1opak.Albatros JM06-2 x1opak.Kamikadze JM02N x2opak.Star Twister 153010 x1opak.Zyskam jeszcze parę rakiet JR8 Diabolo, Żuków, Os - ale to nie wiadomo w jakich ilościach, ale na pewno bardzo małych. Myślę, że kurier zostawi paczkę poniedziałek, wtorek. Jest to prawdopodobnie moje ostatnie zamówienie takiej wielkości. Jeśli się nie mylę, stuff uboższy niż w zeszłym roku. Zmieniają się powoli priorytety w wydawaniu pieniędzy i "uczuciu zabawy".Wszystkie wyrzutnie miałem już okazje odpalać i zdecydowałem się ponownie na nie, ponieważ nie jestem w temacie nowych wyrzutni, a te mi się podobały na tyle, by jeszcze raz je zakupić. Fontanny też już miałem. Circoblitze i FP3/N, BC również Z nowości: FP3small, Stroboskop TXF441, Albatros, Kamikadze JM02N, Star Twister. Zdjęcia dodam natychmiast po otrzymaniu przesyłki. Zostało mi jeszcze trochę petard, motyli, wulkaników z zeszłego roku. Jeśli chodzi o plany: Zamierzam jeszcze kupić moździerz (pewniak), myślę, że w Biedronce, ew. w Lidlu jeśli będzie jakiś ciekawy. Bardzo możliwe, iż dojdą jeszcze jakieś malutkie wulkaniki, duperele czy cokolwiek znajdę ciekawego w marketach, ale to już małe wydatki. Pozdrawiam serdecznie wszystkich!!! Cytuj
macieek95 1 Autor Opublikowano 14 Listopada 2012 Witam! Oto przyszła dzisiaj paczuszka! W końcu! Dodaję zdjęcia zawartości mojej części przesyłki, a na drugim zdjęciu pozostałości z poprzedniego sylwestra. Ogólnie zyskałem jedną sztukę Osy, 3 rakiety Diabolo JR8 (multicolour stars, crackling stars, red stars) i 2 rzymiaki 15-strzałowe od Jorge. Na górze pierwszego posta, będę zawsze miał wypisany cały stuff. Nie są to ostatnie zdjęcia, które ujrzycie. Dodam nowe w grudniu, z zapewne bardzo małych zakupów. Pozdrawiam Wszystkich! Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 14 Listopada 2012 Już błyskotki zdjąłeś ? No ładnie ładnie. Trochę zabawy i kilka fajnych sprawdzonych kostek 5/5. Cytuj
macieek95 1 Autor Opublikowano 14 Listopada 2012 Zdjąłem, musiałem trochę pobyć z fajerwerkami, żeby nie płakały. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że muszę teraz długo, długo czekać do odpalenia. Choć i tak planuje już w ten weekend wypróbować petardy i drobnicę. Pozdrawiam i dzięki za komentarz ;D Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 14 Listopada 2012 Bardzo ładny stuff dobre kostki "żeby nie płakały" hehe 10/10 i moim zdaniem lepiej zakryć złotkiem rury od wyrzutni bo niech jakiś płomień spadnie i może być samozapłon xD... le tak to wszystko okzapraszam do mnie.endriu123457 Cytuj
macieek95 1 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2012 Dzisiejsze poranne zakupy: Moździerz M22 z Biedronki. Ogólnie planować nie planuję nic kupić ale życie różnie się układa, może jakieś małe co nieco (bardzo wątpliwe). Cytuj
jokerPiroman 0 Opublikowano 27 Grudnia 2012 trzeba sprawdzac te mozdzierze, dzis kupilem 2 sztuki, a w 1 nei bylo dwoch shell-ek, dobrze ze mam blisko domu biedre to odrazu poszedlem wymienic Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Bardzo ładnie jest 9+/10P0ZdraWiamBędziesz robił jakiś mini pokaz z tych wyrzutni czy pojedynczo ? Cytuj
macieek95 1 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2012 Pojedynczo na 100proc. Co najwyżej może połączę jakieś 2 wyrzutnie razem. Tak to nie ma żadnych planów pokazowo. Zastanawiam się też czy nie połączyć ze sobą 3 rur od moździerzy i miniwyrzutni nie zrobić. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi